Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy póścić syna na wycieczkę ????

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się jak postąpić , a ciałabym postąpić słusznie :/ Zastanawiam się czy pościć syna na wycieczkę szkolną na kilka dni, jestem zła na syna ponieważ mnie nie słucha i o wszystko muszę z nim walczyć jeżeli chodzi o naukę to też jest katastrofa :/ z drugiej strony chcialabym by pojechał chodźby po to bym mogła odpocząć od tych wszystkich walk z nim o wszystko , na wycieczkę musiałabym mu dać telefon na który ma karę :/ nie wiem co zrobić czy syn ma jechać czy nie ??? :///

Gość gość
Ile ma lat?Musisz wytrzymać do 18. A potem niech sobie radzi sam.

Gość BzzL
Ja bym to przebolala i go nie puscila. Niech wie ze takie zachowanie ma konsekwencje, zreszta ma kare na telefon a musialby go zabrac co tez po czesci wyklucza wycieczke. Powiedz mu ze jak bedzie grzeczny nastepnym razem pojedzie. A jak bedzie niegrzeczny to znowu go nie puscisz. W koncu zrobi mu sie glupio i smutno ze wszyscy potem gadaja o wrazeniach przywoza pamiatki a on tam nie byl i to ze swojego powodu.

Gość gość
Autorka : Chyba jednak macie rację i jakoś to przeboleję i wytrzymam ale go jednak nie puszczę dlaczego ja mam wydawać pieniądze kupować wszystko starać się, a ja nie mogę niczego się jego doprosić i walczyć o wszystko każdego dnia trudno będę musiała wytrzymać niech wie że są jakieś limity

Gość gość
PÓść go kochana a Ty w między czasie zajrzyj do słownika.