Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzeczony totalnie zaczął mnie olewać

Polecane posty

Gość gość

Nasza historia zaczeła się juz dawno.. jesteśmy ze sobą 5 lat ( narzeczeni od kilku miesięcy ) otóż nie tak dawno zerwał ze mną, twierdząc ze już mnie nie kocha... zerwaliśmy .. każdy miał swoje zycie, zero kontaktu ze sobą, tylko wiedział ze spotyka się z dziewczyną ( którą znam ) po miesiącu rozterki zerwał kontakt z tamtą dziewczyną i zapragnął wrócić do mnie.. po kilku próbach błagania i staranie jego ponownie zeszliśmy się. Po tym incydencie oświadczył mi się ... temat wesela był na początku jednak na razie nie wspominam mu nic o tym ponieważ ( ubiega się o ważną prace - która wymaga aktualnie poświęceń, wiem ze dla niego to jest ważne więc umilkłam ) nie w tym rzecz... Sęk w tym ze przestał się starać, zazwyczaj ja muszę pierwsza się odezwać... ja pierwsza pisze sms, dzownie, kontaktuje się. Mieszkamy blisko siebie dosłownie 5 min. codziennie się widzimy Poinformowałam go że jest mi z tym złe ... ( zambrzmi to nieskromnie ale widać ze się podobam facetom - dla nich jestem atrakcyjna ) wracając do tematu. Ja zazwyczaj pierwsza mówie czułe słowa, gesty... Jestem tą dziewczyną która ULEGA ! niestety... On lubi rzaądzić, lubi jak jest według jego zasad, myśli .. Jak zrobić żeby wiedział ze mnie traci ... DORADZIĆ

Gość megi222
Jesteś za słaba żeby mu pokazać że może cie stracić co udowodnilas pozwalajac do siebie wrócić. Jasno powiedział ci ze cie nie kocha, odszedł do innej z ktora juz pewnie wczesniej cos bylo (bo faceci nie maja w zwyczaju rezygnowac z seksu jesli wiedza, ze moga nastepnego szybko nie mieć) a gdy czar prysł postanowil cie omamić ślubem, pierscionkiem itp (bo laski zazwyczaj tego pragną) a teraz jest dalej jak było. Za chwile sobie kogos znajdzie , znowu cie zostawi po czym wroci jak mu sie znudzi a ty przyjmiesz go z otwartymi ramionami... masz za słaby charakter, pewnie tez jestes wrażliwa no i on to wykorzystuje, rada - definitywnie zakończyć ten związek bo skonczysz jak moja koleżanka, jej już mąż ma ja daleko w d..., robi co chce, a ta glupia nie odejdzie bo MAJĄ DZIECKO(!) Masakra...