Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpowaznie sie pytam

Dziecko w przedszkolu popchnelo mnie na drzwi

Polecane posty

Pracuje w przedszkolu.dzisiaj pomagajac dziecku rozpiac kurtke,chlopak popchnal mnie na szklane drzwi.glowa walnelam tak, az sie odbila 2 razy. Od tego czasu wymiotowalam jest mi niedobrze mdlo.boli tyl glowy jal chodze to czuje sie jak na lodce....jak pijana.szefowa sugeruje ze to pewnie ze mam okres albo ze malo jem ale to nieprawda!prosze co ni jest.wymioty sie skonczyly ale mdlo mi caly czas

Gość BzzL
Masz pewnie wstrzasnienie mozgu. Lec ino do szpitala! Jak powiesz na SORze ze walnełas gowa i wymiotujesz to zaraz zrobia przeswietlenie. SOR ci da zwolnienie jak Cie zatrzymaja na obserwacji. A jak wrocisz to wez ze soba te wszystkie wyniki i poweidz ze trzeba zrobic male spotkanie z rodzicami tego chlopaka. Jak bys chciala to nawet mozesz sie sadzic o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu. Wiem ze to przesada ale postraszyc zawsze mozna, moze rodzice w koncu zajma sie dzieckiem i zrobia cos z nim. LEC DO SZPITALA!

Gość gość
Mhm, max 5 latek nie ma tyle sily :D

Gość gość
Skontaktowalam sie z moim lekarzem.mam wizyte domowa.pracuje na wsi do najblizszego szpitala mam 30km.lekatz ma byc u mnie wczeamiej.

A czy zwykly lekarz moze stwierdzic wstrzasnienie mozgu?ja juz nie wymiotuje.pierwsza godzina byla tragiczna

Gość gość
Tez pracuje w przedszkolu. Waze dosc sporo, gdy widze ze jakies dziecko na mnie biegnie, to staje mocno i ciezko na nogach - juz kilkoro dzieci odbilo sie i polecialo na podloge. Ja nic nie robilam - ani nie podstawialam nogi, ani nie uderzylam. Od tego czasu mam respekt - zadna dzieciara mnie nie dotknie, nie potraci.

Gość BzzL
Nie jestm pewna. Ale jak bedzie mial watpliwosci to na pewno skieruje Ci do szpitala.

Ja bylam pomiedzy kucaniem a ugietymi kolanami.bo bylam zajeta z innym dzieckiem.wiec nie stalam de facto

Gość gość
Słabe prowo.

Witam.moj lekarz mnie od razu przyjal mam lekkie wstrzasnienie mozgu.musze lezec i odpoczywac.ale to nie latwe bo w glowie sie kreci i niedobrze mi w kazdej pozycji.dziekuje za wpisy.moja szefowa mimo ze jej mowilam ze mi niedobrze i zle to niestety kazala mi dalej pracowac jakby nigdy nic.powiedziala ze moge sie polozyc na podlodze podczas mojej przerwy.bylo to bardzo nieodpowiedzialne bo bylam sama z 8 duzych dzieci na dworze ktore sie wspinaly nie sluchaly bily sie.musialam sie schylac co powodowalo ze bylo mi niedobrze.teraz jestem w domu i odpoczywam.