Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta z twardym charakterem, poczuciem humoru i przeklinająca...

Polecane posty

Gość gość

Czy takie kobiety mogą podobać się mężczyznom?

Gość gość
Nie do zalozenia rodziny

Gość gość
Dlaczego? Do zalozenia rodziny nadaje się tylko smutna mimoza?

Gość gość
Tak mogą :) ja taka jestem

Gość gość
Czekam na obiektywne wypowiedzi facetów.

Gość gość
Pewnie, ze moga

Gość gość
Obiektywne :D

Gość gość
Ja taka jestem. Ale do tego mam dziewczece rysy twarzy i kobiece ksztalty mimo szczuplej sylwetki, wiec ten charakterek mi zawsze wybaczali.

Gość gość
Moja żona jest twarda, konkretna (ale poglaskać też potrafi), ma poczucie humoru, potrafi smiać się tez sama z siebie i zaden moj kumpel chyba nie klnie tyle co ona. Do tego świetnie gotuje.

Gość gość
Jeśli dziewczyna sie szanuje to przeklinanie mi nie przeszkadza. Aczkolwiek nie kazdej przeklinanie pasuje.

Gość gość
Też tak mam do tego dość niewinny wygląd :D na brak zainteresowanie panów nie narzekam. Klnę jak szewc, lubię się dużo śmiać, nabijać z siebie, ale w strategicznych damsko męskich momentach jestem raczej uległa, delikatna i kobieca. Często koledzy mówi mi, że mają dość spiętych mimozek-księżniczek bez charakteru, pasji, dystansu do siebie i życia czekających na księcia. Co kto lubi.

Gość gość
16;17- co masz na myśli, odpowiedni wygląd musi mieć czy jak? przekleństwa wymyślono w konkretnym celu i kobieta która używa bluzg jako tzw. przecinki, jest dla mnie zwyczajnie tępa ( facetów też to dotyczy) i jestem kobietą

Gość gość
16:32, z tą teorią o tępocie to nie bardzo trafiłaś, rozumiem że to tylko i wyłącznie osobista opinia.

Gość gość
No niestety, ubogie słownictwo powoduje konieczność bluzgania co drugie słowo, więc poniekąd świadczy o deficytach intelektualnych.

Co według ciebie znaczy twardy charakter? Co mieści sie w poczuciu humoru? Przeklinanie, czy wulgarny jezyk i brak słownika? Za szeroko, zbyt pojemnie...

Gość gość
A gdyby jakis facet codziennie sie przyblizal i usilowal lapac cie np za pupe to tez bys mu grzeczbie odpowiedziala: ach prosze pana, nie wypada panu czynic tego, och przywoluje do porzadku i zachowania zasad bon ton mimo iz zadza pana jest w pelni uzasadniona co jest podyktowane uroda ma czy bys mu powiedziala: wez facet odpier sie.

Gość gość
ja taka jestem i po krótkim czasie uciekają ode mnie :O

Gość gość
gość dziś No niestety, ubogie słownictwo powoduje konieczność bluzgania co drugie słowo, więc poniekąd świadczy o deficytach intelektualnych. vvv to twoja teoria :O przeklinanie u niektórych osób to sposób wyładowania emocji. Poza tym szczerość, bo ludzie którzy są szczerymi z natury często przeklinają

Szczerość i przeklinanie do jednego worka? Nie zgodzę sie z tym. Za dużo wulgarnych słów pojawia sie w przestrzeni publicznej, dlatego przeciętnym ludziom wydaje sie, ze bez bluzgow nie da sie wypowiedzieć emocji.

Gość gość
w emocjach bluzgi same cisną się na usta, co nie którzy to potrafią nie złą wiązankę puścić pod adresem drabiny która przesunęła się- myślałam że coś się stało poważnego a to tylko drabina:) zal.pl

Gość gość
no tak, bo w przestrzeni publicznej przeklinają przecietni ludzie a nieprzeciętni wyładowują sie w chałupie a przed ludźmi udają elyte za pięć groszy :O

Gość gość
Dziwniejsi są ci się którzy w ogóle nie przeklinaja jakby bali się że im język up******i.

Gość gość
„Poza tym szczerość, bo ludzie którzy są szczerymi z natury często przeklinają” x A to Twoja teoria na usprawiedliwienie wulgaryzmów?

Gość gość
I jeszcze zgrywają 'kulturalnych' :D to jest dopiero obłuda

Gość gość
gość dziś a to wulgaryzmy trzeba usprawiedliwiać?

Gość gość
16:59 - możesz takiemu facetowi odpowiedzieć, że nie życzysz sobie jego błazeńskiego zachowania, a naruszając Twoją prywatność popełnia spenalizowane wykroczenie. Do tego to on będzie musiał udowadniać, że czegoś nie zrobił, a opinia, że nie umie trzymać łap przy sobie będzie się za nim ciągnąć. Jeśli wolisz zachowywać się jak prostaczka bez kultury to Twoja sprawa. Tylko nie zdziw się, że w razie sprawy sądowej Twoje zeznania zostaną poddane w wątpliwość tylko i wyłącznie z powodu Twojego prostactwa.

Gość gość
17:31 Haha

Gość gość
17:26 - na pewno nie w rynsztoku.

Naprawdę nie każda sytuacja wymaga bluzgow. Nie popadajmy w skrajności. Zero bluzgow kontra masowe przeklinanie. Jednak kiedy nie jesteśmy w stanie opowiedzieć historii bez przekleństwa, znaczy brakuje słownika, brakuje ogłady i to jest juz wyraz niedokształcenia. Taka praca u podstaw. Dawniej to było nie do pomyślenia, by przeklinać przy dziecku. A dziś? Dbałość o jezyk polski zanika. Szkoda.

Gość gość
Często widzę w autobusach jak rozmawiają młode kobiety. Klną jak najgorsze menelstwo. Nieltóre są naprawdę ładne, ale ich atrakcyjność z każdym bluzgiem maleje.