Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o takim facecie?

Polecane posty

Gość gość

przystojny, wysoki brunet z brazowymi oczkami, szarmancki, wydaje sie pewny siebie a cieszy sie jak dziecko gdy ktoras kobieta go zechce ok, zeby jeszcze byla ladna lub fajna ale brala sie za niego mezatka, 150 kg wagi, naprawde nie przesadzam a on szczesliwy jakby boga za nogi zlapal. kobieta nie byla nawet ladna z twarzy ani nie miala wplywow, kasy czy fajnego charakteru. zreszta on dosc powierzchownie podchodzi do kobiet, nie zna dobrze a juz ufa x ma kompleksy?

Gość gość
Naiwny. Nigdy nie wiadomo co kto ma pod kopułą.

Gość gość
cos jest nie tak, skoro ma takie podejscie. to mlody facet, polacy zwlaszcza patrza na wyglad. a on zarabia dosc dobrze (5 tys pln), zna jeden jezyk obcy, jest lubiany, i nie patrzy na wyglad?nie szuka korzysci w znajomosci? zwlaszcza ze sam jest przystojny i hojny

Gość gość
Kompleksy to chyba Ty masz i do tego brak własnego życia. Co Cię obchodzi ten facet?

Gość gość
to ze sie w nim zakochalam ale cos mi nie pasuje i probuje zweszyc

Gość gość
Na pewno na babskim forum znajdziesz odpowiedź. Gwarantowane.

Gość gość
a gdzie napisac?

Gość gość
Jest fidersem.

Gość gość
może miała fajny charakter? to oznacza że facet jest super fajny i wartościowy od razu wyczuje taką pustą fałszywą pipę jak ty. ale mi możesz dać numer do niego.

Gość gość
Spadaj ja jestem w nim zakochana :D wesze drugie dno moze wcale nie jest taki wartosciowy i szlachetny? przeciez to mlody czlowiek i jeszcze przystojny.moze wlasnie ma duze kompleksy i szuka gorszej ?

Gość gość
Ja tam jej dobrze nie znalam ale wydawala sie przymulona i wredna. 150kg wagi na oko bo moja kolezanka wazyla 110 a byla chudsza. i tak sie rozstali, wykorzystala go chyba do seksu tak mi sie wydaje

Gość gość
Zawsze możesz przytyć :D z miłości

Gość gość
Pewno podniecaja go grube baby ,jest taki fetysz..

Gość gość
17:40 - tylko kobieta mogła wymyśleć tak pokręcony powód bycia z kimś:D

Gość gość
Pewnie lubi babki przy kości, taki fetysz

Gość gość
17’49 dokładnie:D My szukamy kobiet, które nam się podobają, a niekoniecznie takich, które podobają się tobie:D

Gość gość
ale brala sie za niego mezatka, 150 kg wagi, naprawde nie przesadzam a on szczesliwy jakby boga za nogi zlapal. kobieta nie byla nawet ladna z twarzy ani nie miala wplywow, kasy czy fajnego charakteru. zreszta on dosc powierzchownie podchodzi do kobiet, nie zna dobrze a juz ufa no własnie, taka męzatką i kolejnych ma, a ja samych dziwaków przyciągam.

Gość gość
Nie wiem czy lubi. do tej pory mial szczuple i niskie a ona wysoka i gruba do tego. ale ogolnie to on sam podrywa kobiety, a jak ktoras sie zainteresuje nim to nigdy nie odrzuca jak tamta wlasnie. Podrywa rozne z wygladu ale z wagi zwykle tylko szczuple lub ciut grubsze

Gość gość
Dupa cię boli ze wolał morswina? I to zonatego. No życie :D

Gość gość
No to ok...skoro Wy szukacie kobiet, kóre Wam się podobają, a nie np podobają się kobietom... więc jaka kobieta jest dla Was przeciętnie idealna?

Gość gość
Nie boli mnie to. Zastanawiam sie. Wiesz dlaczego, bo w rodzinie mialam psychopate , na zewnatrz byl lubiany i fajny a zona pomiatal i wprost przyznal ze wzial ja bo byla wg niego gorsza, on wcale nie byl fajny i mial sterte kompleksow a to wyuczone zachowanie okradalo go z energii jak mowil i wyzywal sie na zonie i dziecku.a kompleksy mial takie ze na lepsza nie bylo go stac. z boku wszyscy mysleli ze on taki wartosciowy i wielka milosc. oczywiscie do slubu. strasznie wyrachowany gosc.

Gość gość
Może facet po prostu lubi flirt i podniecało go, że podrywa go mężatka, a może lubi seks i ma gdzieś z kim to zrobi? Potraktuj to jako zachęte, masz u niego szansę taką samą jak każda inna

Gość gość
jak mu stanal pod taka? dziwne

Gość gość
Często kobiety chcą poznać umysł faceta tak inteligentnego , też bym była zazdrosna o takie maczo.

Gość gość
Moge miec podobnych do niego, ktorzy patrza na wyglad. To jest naprawde niespotykane. Facet prawie idealny a nie ma zadnych wymagan?