Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eryk74

Obwód penisa

Polecane posty

Witam, Uprawiam seks z kobietą od roku, mamy bardzo udane życie seksualne. Walczyłem nad długością stosunku i rzeczywiście mogę teraz czasami i 30 min. Moja kobieta dochodzi podczas stosunku średnio 2-3 razy. Uprawiamy szybki i mocny seks, wchodzę w nią cały i mocno uderzam. Kobieta jest bardzo zadowolona i twierdzi że nie chce innego. Ostatnio powiedziała że jest jej bardzo dobrze, ale że podczas mokrych dni słabiej czuje. Mówi że tak jakby była w środku mniej wrażliwa. Ale mówiła że jak się dobrze staram to i wtedy ma orgazm. Od dawna walczę z kompleksami penisa choć nigdy tego nie pokazywałem, i mimo że ma orgazmy (czuję drgania ciała, i odpycha mnie żebym dał jej chwilę, także nie jest to udawany). Mimo tego naczytałem się że grubość jest najważniejsza a ja mam obwód 11,5 -12,5 na trzonie. Na środku jest to obwód 12.2cm. Długość nie jest duża, ale wystarcza mi i nie chce więcej. Dodam że penis jest mocno skrzywiony w lewą stronę. Czy mój problem jest wyolbrzymiony ? Czy taki obwód penisa rzeczywiście jest dobrze czuć a podczas mokrych dni niektóre kobiety słabiej czują? Nie wiem co o tym myśleć

Gość gość
Jeśli jej pasuje i zaspokajasz ją, to odrzuć swoje kompleksy i brak niepewności siebie.Miłość ma to do siebie, źe jej długość nie przeszkadza.

Gość gość
Porozmawiaj ze swoją kobietą o tym.

Gość gość
Mam 14 cm dlugosc***enisa i mialem dziewczyne 174 wzrostu ponad to miala rozmiar stopy 41 wiec po prostu nie wytrzymalem psychicznie rozstalismy sie ze wzgledu na to ze raczej 14cm dlugosci i 12 i pol obwodu nie zaspokoi dziewczyny 174 szczegolnie ze miala 2 lata chlopaka ktory ją pukał napewno wiekszym penisem niz 14cm

Gość gość
Ja mam sredniaka 16,6 cm i 16 obw moze bym teojej dogodzil ale ktos ma 20 i z 18 obw dogodzil by lepjej jak ty?

Gość gość
Mój obwód to 14,5 cm. i dość spora długość. I powiem, że moja nie ma orgazmu bo nigdy go nie miała przez penetrację moją maczugą. Co innego jak jej robię ustami czy palcówkę. Wystarczy chwilę pobudzić łechtunię i dochodzi kilka razy. No i się z tym pogodziłem. Dlatego rozmiar nie ma większego znaczenia.

Gość GregorM

Spokojnie 3-4 cm do przodu!

Super :)

Gość gość

ŚREDNI obwód w czasie erekcji to PONIŻEJ 12 cm, więc nie róbcie scen :-D