Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkryłam coś

Polecane posty

Gość gość

Właśnie odkryłam, że mój facet ma konto na seks portalu, gdzie ludzie umawiają się na seks randki. Już kiedyś była o to klotnia, miał usunąć.. nie usunął tylko zmienił login. Dodam że rzadko ma się kochamy. Tłumaczy się tym że niewie co się dzieje ale nie ma ochoty. Tłumaczeniem na ten portal było to że myślał że skoro popatrzy na innych ludzi jak uprawiają seks to zacznie mieć znów ochotę.. Niewiem co mam robić, czuje się ponizona i nie atrakcyjną. Zapewnia mnie że mnie kocha że nigdy by mnie nie zdradził, że z nikim tam nie pisał. Mam mu wierzyć ? Mógł usunąć... Niewiem co robić , jestem w rozsypce.

Gość gość
Pomocy :(

Gość gość
Kto tutaj ma ci pomóc? żonaci masturbanci którym żony nie chcą dawać? zaraz dostaniesz od nich propozycje przejścia na maila :D

Gość gość
Tylko że ja chce seksu. Częściej niż on. Naprawdę jestem kobietą która kocha szczerze swojego faceta i chce się z nim kochać. Niewiem co mam robić :(

Nie wiem jak ci pomóc. Ale myślę że mogła byś mu zaproponować towarzyszenie w jego fascynacjach. Może wspólne oglądanie i obserwowanie w tym czasie siebie, was zbliży. Poznacie inne swoje obszary intymności....

Gość gość
Znajdź se kochanka dobrego roochacza. Albo puszczaj się z każdym chętnym :P

Gość gość
Mnie to boli, czuje się jakby mnie zdradzal. Jak wy faceci na to patrzycie? Jak ja mam na to patrzeć? Przecież to chore... Mam ochotę wyjść z domu i iść spać do domu rodzinnego

Gość gość
Tzn? Nie rozumiem.. kocham go, bardzo. Ale martwi mnie to i czuje się z tym bardzo źle. Każda kobieta by się tak czuła :( niedoceniona niechciana nieatrakcyjna... Skąd mam pewność że on mówi prawdę? Może woli tamto ode mnie...

Gość gość
Mam zostać w domu czy iść na noc gdzie indziej? Do mamy czy koleżanki.. niewiem jak się zachować

Gość gość
A daj spokój, niech s*******a. Puść go wolno

Gość gość
A może po prostu jesteś brzydka, gruba i nieatrakcyjna. I to jedyna przyczyna.

Gość gość
Twój związek nie ma sensu i tyle.

Gość gość
Jestem atrakcyjną kobietą. Jego koledzy mówili mi że nie ma u mnie szans. Więc to odpada. Serio.. ja niewiem co zrobić

Gość gość
Albo kochanek roochacz, albo wibrator o dużej wydajności. Trzeciego wyjścia nie ma 😴

Gość gość
Tylko że ja chce seksu. Częściej niż on. Naprawdę jestem kobietą która kocha szczerze swojego faceta i chce się z nim kochać. Niewiem co mam robić xxx ale on tez ma często seks. Tyle że nie z tobą naiwniaro :D :D :D skąd sie takie kretynki biorą :O

Gość gość
Ja bym go zostawiła.

Gość gość
Na jakiej stronie ma to konto

Gość gość
A nie masz innych atutów tylko z powodu że nie chce cie jepać jesteś w rozsypce:D Ile ty masz lat zacznij sie puszczać i problem z głowy skoro musi cie ktoś jepać żebyś czuła sie wartościowa.

Gość gość
wypierrdalaj z tym spamem chuu ju

Gość gość
Tak to jest jak kobieta musi seks uprawiać żeby czuć sie atrakcyjna.