Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 23Pat

Złamanie trzonów l3 i l4

Polecane posty

Gość 23Pat

Witam, dwa miesiac temu mialam niefortunny wypadek na nartach, upadlam , stracilam przytomnosc ale po chwili wstalam, ale nie moglam wyprostowac kregoslupa strasznie bolalo, poczekalam do nastepnego dnia myslalam ze sie tylko poobijalam bo dalam rade wstac z lozka i troche chodzic, jednak pojechalam na SOR z podejrzeniem obitego miesnia, okazalo sie ze mam zlamanie odcinka ledzwiowego oraz trzonow l3 i l4. Dostalam zwolnienie na 1,5 msc mialam lezec w lozku ale naleze raczej do osob aktywnych i po trzech dniach mialam dosyc. Dosc szybko zaczelam chodzic juz po tygodniu, przez kolejne dwa tygodnie nosilam gorset , czulam sie juz dobrze wiec poszlam do ortopedy zeby skrocil zwolnienie. Od dwoch lat regularnie uczeszczam na silownie i chcialam wrocic jak najszybciej. Ortopeda zapewnil ze jestem mloda osoba i moge robic wszystko dopoki nie poczuje bolu, bylo okej do wczoraj az podnioslam za duze obciazenie na plecy no i zaparlo mnie tak ze przez pierwsze 5 min nie moglam wstac. I do dzisiaj czuje dyskomfort , co jakis czas mnie pobolewa i nie wiem czy moglam tam cos sobie uszkodzic jeszcze bardziej?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować