Gość 23Pat Napisano Marzec 27, 2018 Witam, dwa miesiac temu mialam niefortunny wypadek na nartach, upadlam , stracilam przytomnosc ale po chwili wstalam, ale nie moglam wyprostowac kregoslupa strasznie bolalo, poczekalam do nastepnego dnia myslalam ze sie tylko poobijalam bo dalam rade wstac z lozka i troche chodzic, jednak pojechalam na SOR z podejrzeniem obitego miesnia, okazalo sie ze mam zlamanie odcinka ledzwiowego oraz trzonow l3 i l4. Dostalam zwolnienie na 1,5 msc mialam lezec w lozku ale naleze raczej do osob aktywnych i po trzech dniach mialam dosyc. Dosc szybko zaczelam chodzic juz po tygodniu, przez kolejne dwa tygodnie nosilam gorset , czulam sie juz dobrze wiec poszlam do ortopedy zeby skrocil zwolnienie. Od dwoch lat regularnie uczeszczam na silownie i chcialam wrocic jak najszybciej. Ortopeda zapewnil ze jestem mloda osoba i moge robic wszystko dopoki nie poczuje bolu, bylo okej do wczoraj az podnioslam za duze obciazenie na plecy no i zaparlo mnie tak ze przez pierwsze 5 min nie moglam wstac. I do dzisiaj czuje dyskomfort , co jakis czas mnie pobolewa i nie wiem czy moglam tam cos sobie uszkodzic jeszcze bardziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach