Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 16 lat mogę być zmuszona przez matkę do wizyty u ginekologia

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat czy mogę być zmuszona przez matkę do wizyty u ginekologia chociaż nie wyrażam na to zgody Ponieważ sądzi że jestem w ciąży bo przez wakacje przytyłam (od kebabów )

Gość gość
Nie, ojciec może robić inspekcje.

Gość palę_maile
moim skromnym zdaniem powinno być tak: Matka umawia telefonicznie wizytę u gina, powiedzmy na ten czwartek o godz. 18.30 zamawia, że będą dwie kobiety u gina, czyli Matka i jej córka i wskoczą na 'samolot' lub do 'samolotu' Matka przyjmuje do wiadomości, że koszt badania Matki i córki w wieku 16 lat będzie wynosił 250 PLN z rabatami dla stałej klientki, - tego samego dnia Matka informuje swoją córkę w wieku 16 lat o badaniach u gina w czwartek, córka informuje, że na badania nie pójdzie , w środę , Matka powinna pojechać na posterunek Policji i wypożyczyć kajdanki oraz sporą ołowianą kulę przyczepianą do nogi na grubym łańcuchu i rano w czwartek spokojnie zakuć córkę aby bez żadnego stresu wrzucić do auta zakutą córkę i zawieźć w kajdankach do gina a po badaniu u gina normalnie rozkuć i kajdanki zwrócić z podziękowaniem na komendzie Policji !

Gość gość
wujek może badać do 18stki, potem tylko ciotka, tak od roku 966