Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalacaro

Idealny wieczór wg mężczyzny

Polecane posty

Gość Kalacaro

Panowie planuje przygotować dla mojego luby jakiś fajny odprezający wieczorek we dwoje i wiadomo świece i inne to raczej takie babskie a ja chcę wiedzieć co będzie się podobało facetowi? Chodzi mi o jakiekolwiek wskazówki, od jedzenia, alkoholu, po bieliznę (kolorystyka) i seks bo myślę że to jest fajny finał

Gość gość
Ciekawe pytanie:) Moge napisac Ci jak mnie by zaimponowala kobieta. Spotkalibysmy sie u mnie i wspolnie razem cos ugotowali. Cos z kuchni wloskiej - np pizza lub makaron z kurczakiem. Potem dluzszy spacer gdzies po parku. Po powrocie do domu goraca kapiel w wannie (jesli jest wanna)i nastepnie bysmy razem obejrzeli jakis dobry film akcji lub mocny kryminal (nie jakies romansidla czy komedyje ;). Po filmie lub w trakcie jak najdzie nas ochota seks. Wbrew pozorom seks u mnie nie jest kluczem do udanego wieczoru. Czasem wystarczy wspolnie, jakosciowo spedzony czas z kobieta, dobra rozmowa, gdzie wiem ze kobieta mnie slucha i rozumie.

Gość gość
1. Zrobić żarcie. 2 Kupić alko. 3. Opi******ć pałę. 4. Dać mu spokój - niech robi co chce resztę wieczoru. 5. Opi******ć pałę ponownie przed snem. Lepiej żadna z was tego nie wymyśli.

Gość gość
Wlasnie nie kazdy facet za wymarzony wieczor ma piwko, meczyk i lodzika. U mnie tka to nie dziala.

Gość Kalacaro
Super odpowiedź dzięki. Kilka rzeczy u nas jest niemożliwe np wyjście na spacer bo mamy dzidziusia ale podoba mi się pomysł wspólnego gotowania

Gość gość
Wspólne oglądanie filmów to zawsze jest problem, romansideł sama nie lubię, kryminał jeszcze może być, ale już typowy film akcji tak mnie w/k/u/r/w/i/a że wolę wyjść niż udawać że mi się to podoba.

Gość gość
To znaczy nie chodzi mi o te denne produkcje amerykańskie dla dużych chłopców, w stylu Niezniszczalnych czy nawet filmy ze Stathamem. Też nie mam do nich cierpliwości i zalatują mi tandetą dla gimbazy. Nie wiem jak takim czymś można się fascynować. Chodziło mi raczej o filmy sensacyjne, gdzie jest napięcie, suspens i akcja, a nie tylko dialogi. Dobrym przykladem takiego filmu jest brytyjski Hiena (2014) albo Pusher.