Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki hotel we Wrocławiu?

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Szukam hotelu we Wrocławiu blisko centrum, w którym jest siłownia (dla męża) i spa (dla mnie). Macie jakieś propozycje, nie musi być najtaniej, ale też nie celujemy w najdroższe hotele. Chcemy po prostu spędzić mały getaway weekend bez dzieci w fajnym miejscu.

Gość gość Piotr
To zależy, czy będziesz kotku w hotelu bzykać się z mężem. Jak będziesz to pewnie wolisz, żeby były grube ściany, żeby nikt nie słyszał jak krzyczysz podczas orgazmu. Mam rację kotku?

Gość 22mnkj
zobacz na sieć hoteli Roksa, mają też hotel we Wrocławiu www.roksa.pl

Gość Rapidd
Dlaczego bez dzieci? Będziecie sie bzykać we Wrocławiu i nie chcecie żeby dzieci was widziały na golasa?

Gość gość
sprawdz najlepiej po prostu na booking com, o tej porze jak wdizisz ciezko dostac powazna odpowiedz

Gość fghijk
autorko tematu pilnuj męża we Wrocławiu żeby nie poszedł do jakiejś studentki na godzinne bzykanie za kasę

Gość gość
na booking com nic nie znalazłam odpowiedniego

Gość gość
do autorki tematu: Cześć kotku!

Gość gość
Z tego co wiem to w Double tree mają i siłownie i spa i basen, więc można korzystać. Nie wiem jak to wygląda cenowo, ale zawsze możecie sprawdzić na stronie, albo zadzwonić i zapytać.

Gość Natalia Baryt
Pałac Brzezina :) Jest niedaleko Wrocławia... hotel cudowny, spa idealne, dużo ciekawych dobroczynnych zabiegów :) Dużym atutem jest też to, że w pobliżu jest wiele ciekawych miejsc, które bez problemu można odwiedzić :)

Gość ookooopatrzy
ostatnio będąc przejazdem w katowicach spaliśmy z chłopakiem w Hotelu Wilga. Cena nas zachęciła i szczerze mówiąc to jak za tą kase ciężko cokolwiek lepszego znaleźć

Gość gość
Pod Wrocławiem znajduje się Hotel Eclipse http://www.eclipsehotel.pl/ ze strefą SPA. Doskonały wybór w którym miałem okazję solidnie wypocząć. Bardzo komfortowe warunki, miła atmosfera i dobra cena, Polecam.

Gość gość
Ja nocowałem niedawno w hotelu Sleep http://www.hotelsleep.pl/ i jestem zadowolona z wyboru miejsca. Hotel przyjemny, z wygodami (internet, tv lcd w pokoju), dobra obsługa, smaczna kuchnia - pod każdym względem mi odpowiadali.

Ja mogę polecić www.hotelsleep.pl. Zatrzymałam się tam wraz z mężem kilka tygodni temu. Bardzo fajny hotel o wysokim standardzie i z przystępnymi cenami. Myślę, że spodoba Ci się tam.

Gość gość

Jeżeli wybieracie się do Wrocławia to zajrzyjcie na stronę www.przewodnikgawa.pl Znajdziecie tam listę miejsc wartych odwiedzenia we Wrocławiu. Możecie też wynająć od nich profesjonalnego przewodnika, który pokaże wam miasto.