Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przemyslalem sprawę skrupulatnie i doszedłem do wniosku

Polecane posty

Gość gość
Facet ktory widzi że kobieta na niego leci i nic nie robi samemu na nią lecąc to musi być chyba naprawdę mimoza albo nieśmiały ponad miarę. Uzalasz się nad sobą albo to jakaś prowo z nudów.

Gość gość
1:11 Jeśli to ta kobieta, to radość ;)

Gość gość
Myślę, że sam uderzasz tylko tam, gdzie widzisz, że masz znaki dymne, że będzie łatwo. A przynajmniej, że zostałeś wybrany. Są tacy, którzy wybierają sami. No ale OK, na czym polegają takie nieśmiałe oznaki, że dziewczyna "leci na Ciebie". (Nie, że się jej podobasz, interesuje się Tobą, ale leci. Ewidentnie leci.) Może jakiś spis. Z pięć oznak zbierzesz?

Gość gość
Ja jestem rozlazly. Duzo mysle malo robie a autor to nie wiem.

Gość gość
A jeśli ten mężczyzna jest zajęty np to co czuje wtedy?

Gość gość
Też jestem ciekawa bo może chłopy biorą za znaki coś co nic zupełnie nie znaczy.

Gość gość
Ale ja ją też wybrałem. Jest bardzo w moim guście. Od początku mi się spodobała.

Gość gość
Zaczynają się wyzwiska i przytyki, aż się odechciewa gadać. Dużo tu kobiet pełnych jadu, ciekawe co wami kieruje..

Gość gość
Ty mi sie tez spodobales. Zywo sie toba interesuje, masz racje. I lece na ciebie ale na zywo mrugam ci oczkiem ;) tylko tyle moge

Gość gość
Powyższe napisała zapewne kobieta. Obstawiam, że ta, która chce wiedzieć co czuje facet, jak na niego leci kobieta. Nie ma w tym wątku ani jednego wyzwiska. Uspokój się.

Gość gość
Zawisc? Bol? Samotna noc? Pragnienie milosci? Bliskosci? Deprywacja potrzeb? A ty odpowiesz Kochany?

Gość gość
Czego nie powiem to zawsze będzie jakiś sprzeciw, więc sobie daruje i w samotności nad tym pomyśle. Sam opis nie wystarczy to trzeba widzieć, poczuć, a nie suche fakty.

Gość gość
Ok. Przezyjemy

Gość gość
Nie zgadles.napisala ta co chce znac te zainteresowanie i tajemnicza aure oraz geneze tej znajomosci...

Gość gość
Och no prosze nie badz taki. Podziel sie ze mba swoimi myslami Kochany...

Gość gość
Muszę być wyspany na rano więc się pożegnam. Nie ma uniwersalnej odpowiedzi na te pytania. Do miłego ;)

Gość gość
Super. Rozkminił. Nie powie jak, bo wyda się, że dziewczyny na oczy nie widział.

Gość gość
Ale bzdety. Wymyslcie coś ciekawszego do poczytania. Najlepiej długiego.

Gość gość
Ja jestem mila. Nie mozesz choc ze mna porozmawiac i opisac to? Jestem ciekawe bardzo gdyz tez mam taka faze znajomosci z kims i tez zastanawiam sie jak ty czy na mnie leci czy nie. Ale ty juz wiesz a ja nie :( pomoz mi

Gość gość
Po co mam pisać, żeby usłyszeć, że sobie wmawiam? Nawet jeśli to wole żyć w nieświadomości i sie rozczarować, a po co mi teraz przed snem czarne myśli ;). Widziałem wiele razy i im szybciej zasne tym szybciej zobaczę.

Gość gość
1. sam bał się podejść, napisać, ale ona na niego leci 2. znaki są chyba tak subtelne, że boi się, że wyjdzie na to, że sam sobie wmawia no i zainteresowanie jest od razu leceniem na niego, bo przecież "I'm sexy and I know it" pozdrawiamy kolegę

Gość gość
Niektórzy są jednak tępi i nie potrafią czytać ze zrozumieniem, ad ostatni post. Miła koleżanke przepraszam, ale nie znam sytuacji więc nie odpowiem, słuchaj intuicji. Teraz już naprawdę pa ;)

Gość gość
U mnie bylo tak. Ona bardzo zrobila sie mila ale ok, moze przeszla jakas pozytywna zmiane bo byla na wycieczce. Ludzie zaczelu plotkowac: co ty jej zrobiles? Ze odmieniona. Potem coraz czesciej ze mna rozmawiala. Kiedys w lato cala sie zaczela trzasc kiedy spojrzalem jej gleboko w oczy wtedy zobaczylem jakie sa ciemne. I myslalem ze jest na mnie zla. A ona stale sie milczaca. Potem zagadnela mnie jak tam moja dziewczyna. A ja jej ze dziewczyna? Eee ty mozesz byc moja dziewczyna. I ona na to cisza to myslalem ze mnie nie chce. A potem kolezanka mbie rwala to ona zagrodzila hej droge do mnie i pokazala ze ma odejsc. To jyz nie wiem czy chce czy nie

Gość gość
dzięki za Twoją historię, podobała mi się :) Myślę, że ta dziewczyna mogłaby być z Tobą. Ale pewnie chciałaby, żeby Twoja propozycja była pewna, a nie w trybie przypuszczającym. Tak, myślę, że jej na Tobie zależy. :)

Gość gość
Hm..byloby milo. Ale ona taka ma taktyke z ukrycia i wiecej milczy wiec nie chce sie narzucac. Lubie jak blisko mnie stoi ale nawet mnie jakos delikatnie nie posmyra ani nic to nie utwierdza mnie ze chce fizycznego kontaktu i mi smutno. Opowiesz mi tez jeden epizod ze swej historii? Moze mojej zalezy ale wymaga to czasu. Ja usmiecham sie do niej jestem mily i jak mnie posmyra to zaprosze ja na kawe:)

Gość gość
Kobieta której tak naprawdę nie zna ma cię dotykać i smyrac? Jednak macie najebane. Sorry.

Gość gość
Znamy sie juz 8 lat :) ale teraz cos wstapilo. Kazdy byl wtedy w zwiazku a teraz nie:) tzn ja nie jestem a ona to nie wiem ale obraczki nie ma. No wiesz delikatnie moglaby smyrnac moja dlon cos mi podawac i troche sie na mnie przewrocic albo po plecach czy cos. Dotknac mnie z kilka razy to magia. I wtedy oznaczaloby ze chce mnie dotykac czyli moge byc chlopakiem nie kolega

Gość gość
Boje sie kobiet. Raz sa mile a potem nagle niemile to nie jestem pewien czy jej czyms nie uraze.

Gość gość
Trzymam kciuki. Ale niestety to nie autor pisał, ale wredne babsko. ;) I moim zdaniem jej raczej zależy. Tak. Bardzo dobry pomysł z tą kawą. Deal jest taki. Jeśli faktycznie zauważysz coś, co jest jakimkolwiek dla Ciebie sygnałem, zaproś ją na kawę. Może i bez sygnału by się dało. Powodzenia. To moim zdaniem dobrze rokuje. Myślę, że jej zależy. Dobrej nocy.

Gość gość
Ja tu sobie bede cos wyobrazal i przez autosugestie ze ooo mila tzn lubi mnie i caly w skewronkach podbije a ona mi nagle pusci scieme: mam chlopaka a np nie ma i poczuje sie glupio. A ona powie he he nastepny sie zakochal. Nie mam facete ale go nie chce. Nie wiem co sie spodziewac.