Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michałwol

odezwać się do niej?

Polecane posty

Gość michałwol

hej... mam problem z dziewczyną. Poznałem pół roku temu dziewczynę poprzez czat. Spotkaliśmy się w realu i zaczęliśmy się spotykać. Problem polega na tym, że ona nigdy nie odezwie się do mnie pierwsza, nigdy nie zaproponuje spotkania a czasami olewa moje sms-y pozostawiając je bez odpowiedzi. Nigdy pierwsza się nie przytuli, nigdy pierwsza nie pocałuje. Zawsze jest przy mnie spięta. Mam wątpliwości, czy w ogóle jej na mnie zależy. Przestałem do niej dzwonić. Już dwa tygodnie nie odzywam się. Myślałem, że może zadzwoni lecz nie doczekałem się tego. Po około dwóch tygodniach napisała tylko smsa czy u mnie ok. Nie pytała czemu milczę. Nie wiem czy sens jest kontynuować tę znajomość i czy jej cokolwiek odpisać. Ale z drugiej strony zależy mi na niej chociaż już co raz mniej. Co zrobilibyście na moim miejscu?

Gość gość
No cóż może ona jest tak wychowana i uwaza to za ujmę jak odezwie się pierwsza,ty musisz wiedzieć czy to kontynuować,niektórzy tak maja! Możesz przecież o tym z nią porozmawiać

Gość gość
a puknąłeś już ją ?

Gość gość
To już musisz sam przemysleć czy dalej chcesz być w takiej relacji, jeśli ci zależy to ciągnij, a jak już cię zaczyna to trochę wkurzać, to odpuść.

Gość gość
gość dziś No cóż może ona jest tak wychowana i uwaza to za ujmę jak odezwie się pierwsza... x No ale doczytaj, że czasami olewa jego esy i w ogóle nie odpisuje, a to już nie kwestia wychowania czy ujmy.

Gość michałwol
W sumie to zapomniałem o najważniejszym. Widziałem ją na czacie parokrotnie jak już była w związku ze mną. Kiedyś jak zapytałem czy jeszcze wchodzi na czat to powiedziała, że tak bo ma tam znajomych.

Gość gość

Gość gość
Bajkopisarko książki pisz.