Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci jednak nie sa racy napaleni, mi nie dorownuja.

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo wysokie libido. Nigdy nie odmowilam chlopakowi od kiedy rozpoczelismy wspolzycie. Kreci mnie wszystko co zboczone. Im bardziej wyuzdane tym lepiej. Lubie byc bita, wiazana itd. Moj partner lubi dominowac. Uwielbiam kazda pozycja, od tylu najlepiej. Uwielbiam jeczec, robic loda, glebokie gardlo itd. Uwielbiam anal, uwielbiam miec wkladane rozne rzeczy do srodka. Zawsze dochodze podczas sexu. Plusem jest to, ze wygladam bardzo niewinnie i nikt by nie podejrzewal. Moj chlopak mi nie dorownuje. Dla niego sex co pare dni, ewentualnie raz dziennie przez jakis czas wystarczy. Bije mnie poniza itd ale np. Anala nie mamy czesto, nie chce mi wkladac przedmiotow itd. Czasami ale nie czesto. Ciagle chodze napalona. Jak slysze ze to faceci maja wysokie libido czy sa zboczeni to nie wierze... Moj byly tez nie dorownywal. Dodam, ze jestem napalona tylko i wylacznie na osobe z ktora jestem. Jak jestem w zwiazku to kazdy inny jest dla mnie asexualny. Sex uprawiam tylko z wielkim uczuciem. Wiec nigdy nie zdradze. Ale chcialabym sie kochac codziennie/pare razy dziennie. Chcialabym byc rozciagana w kazdej pozyci i kazdej dziurce. Chcialabym sie dusic penisem.. Jak zachecic chlopaka do odwazniejszych rzeczy, do pieprzenia mnie co chwile?

Gość gość
Tacy* w temacie

Gość gość
No wlasnie faceci nie sa napaleni... Tez to zauwazylam

Gość gość
Ja się nie dziwię, że faceci Ci nie "dorównują". Można mieć wysokie libido, ale takie coś o czym piszesz, to podchodzi pod zaburzenia seksualne i kwalifikuje się do leczenia.

Gość gość
Do leczenia? Bo nie jest kloda? Ulegla/dominator tak nas stworzyla natura

Gość gość
Lubie experentowac, nie jest to zaburzenie. Oczywiscie wszystko w granicach rozsadku. Bicie po pupie czasem w twarz ale bez sladow. Anal uprawia duzo osob. Nie rozumiem co nazywasz zaburzeniem? Wysokie libido to tez nie zaburzenie

Gość gość
Tez tak maaaam poza analem lubie wszystko o

Gość gość
Hahaha klody sie zlecialy

Gość gość
Autorko, chwalisz się czy zalisz? Poza tym, to nie dział erotyczny

Gość gość
Autorko nie wiem co ci powiedzieć!

Gość gość
od razu widac, ze ferie swiateczne sie zaczely💤