Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podatek dla bogatych, każdy zarabiający powyżej 3 tys. powinien pomagać!

Polecane posty

Gość gość

To nie moja wina, że mieszkam na wschodzie Polski, gdzie nie ma pracy. Nie stać mnie na mieszkanie w Warszawie, dlatego nie będę więcej zarabiać.

Gość gość
To się wyprowadz, poza tym niby Twoim zdaniem 3 tys to duzo? Kazdy sobie rzepke skrobie, nikt nie powinien Ci niczego oddawac

Gość gość
To z czego mam żyć? Nie chcę żyć na czyiś koszt, ale nie mam wyboru. Ponadto żyjemy w kraju katolickim, więc dzielenie się powinno być czymś normalnym.

Gość gość
Że co? Ktoś kto zarabia ponad 3 tyś robi dla siebie i rodziny. Z jakiej racji ma jeszcze innym pomagać? Każdy ma wydatki życie jest droge. Jesteś dnem społecznym to Twój problem. Wyjedź i zarób. 3 tyś co to za pieniadze :D

Gość gość
Jeśli masz cipcie bułeczke to idź mieszkać do Fiuta Nastroszonego on szuka dziewczyny. Ma rente i dom.

Gość gość
P****ało Cie sz/m/a/t/o ??

Gość gość
Wal sie debilko. Nie wstyd ci że chcesz być utrzymanką? Idz i zarob d********o!!!

Gość gość
I tak poniekąd tak jest bo płaci się podatek dochowy, więc im kto więcej zarabia tym większe ma podatki. A autorka pewnie by chciała żeby wszyscy mieli "po rowno" jak za komuny, cale szczescie, ze tak nie jest i nie sądze zeby bylo.