Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wredny pediatra.

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim. Mam pytanie odnośnie naszego pediatry. Jest u nas w ośrodku Pani doktor która jest nie miła, ale czasami jeśli muszę to do niej idę. I problem tkwi w tym że czasami jeśli idę do niej sama bez dziecka np po jakieś skierowanie albo coś to zaczyna wydzierać na mnie mordę z różnych powodów i wpisuje w kartoteke że przyszłam bez dziecka itd.. Nie raz już wyszłam z gabinetu trzaskajac drzwiami. Dużo moich znajomych się na nią skarży. Czy możliwe jest żeby te wpisy działały na naszą niekorzysc? W takim sensie że może to gdzieś zgłosić?

Gość gość
Nie. Nie. I jeszcze raz nie. To logiczne ze przychodzac po skierowania, recepty, zlecenia badan nie bierzesz dziecka. Zawsze tak robilam ze starszym, z mlodszym trudniej, bo nie mam z kim go zostawiac. Nawet sama pediatra jak widzi ze przyszlam tylko po skierowanie to sama mowi zebym szybko uciekala z przychodni, zeby dziecka nie zarazic od innych chorych, bo szkoda, skoro jest zdrowy. I czesto widze pod gabinetem samego rodzica bez dzieci. Poza tym, nie wiem jak u ciebie, ale u mnie jest podzial na wizyty dzieci chorych i zdrowych, w dwoch oddzielnych miejscach, do zdrowych przyprowadza sie tylko w celu szczepien i okresowych pomiarow, wazenie, mierzenie itp. Do chorych wszystkie inne, czyli choroby oraz wlasnie te zdrowe ale z prosba o recepty, skierowania do spec.i na badania. Ta twoja pediatra jest walnieta, a ty zamiast tu pytac juz dawno powinnas pisac na nia skarge. Inni rodzice tez, a tak? Babsko czuje sie bezkarne. Nie wyobrazam sobie zeby mnie lekarz traktowal jak dziecko ktore cos zbroilo i nalezy na niego nakrzyczec. Wy tam w swojej przychodnie sie godzicie to tak macie.

Gość gość
A na jakiej podstawie ma wypisac skierowanie nie widząc dziecka?

Gość gość
te informacje trafiaja do policji wiec lepiej zabierac dziecko ze soba

Gość gość
No widzisz to już drugi raz kiedy tak na mnie nakrzyczała bo pierwszy raz byłam po urodzeniu gdy mała miała ok 3 tyg po skierowanie na bioderka i usg głowy gdzie położna sama kazała mi iść bez dziecka.. A ta "Pani doktor "tylko wrzeszczala że bez dziecka itd. Zamiast wytłumaczyć to od razu sobie pisała w kartoteke. Powinnam ją zgłosić? Ale co jak nie mam dowodów :(

Gość gość
Te wpisy trafiają na policję? Ale z jakiej okazji?no i co w związku z tym mogę ponieść tego konsekwencje? To jest chore po prostu

Gość gość
Wystarczy zmienić pediatrę, a na starego napisać skargę. Jeżeli mieszkasz w województwie łódzkim to polecam ci wybrać się do przychodni http://www.ga-med.pl/ Tam pracują pediatrzy, którzy profesjonalnie podchodzą do swojej pracy. Przychodnia ta znajduje się w Ozorkowie.

Gość gość
Dlatego warto mieć kontakt do sprawdzonego pediatry, który jest polecany przez innych. Jan a szczęście już mam takiego. Jeżeli mieszkacie Lublinie to zajrzyjcie na stronę http://pediatralublin.com.pl/ Lekarz ten ma w swojej ofercie między innymi wizyty domowe.