Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajne miejsca w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Niedługo przeprowadzam się do Warszawy i szukam fajnych miejscówek, tak do posiedzenia pogadania, napicia się, zjedzenia czegoś dobrego czy poznania ludzi. Macie jakieś pomysły?

Gość gość
McDonald's.

Gość gość
a coś ciekawszego niż mcdonalds

Gość gość
Przy świętokrzyskiej otworzyła się ostatnio setka, całkiem spoko miejsce. można się tam i napić i zjeść dobre rzeczy.

Gość gość
Dodaje do tego jeszcze jedno miejsce, które tak naprawdę ruszy za chwilę ale myślę że warto też będzie je wpisać na swoją mapę miejsc godnych obejrzenia jeśli chodzi o Warszawę. A do tego przeżycia fajnej przygody...https://kapsulahostel.pl/pl/

Gość Monarcha
Ku Rwy W Warszawie

Gość Monarcha
iść Na Ku Rwy

Gość gość
Pomyśleć że już niedługo będziemy mieć coś takiego u nas w Warszawie….słyszeliście o tym? https://kapsulahostel.pl/pl/ Kto z Was jest zainetresowany?

Gość gość
Kapsułowe hostele to nic, bo na świecie już trochę tego jest. Większe WOW wzbudza galeria Implant, która ma powstać na Chmielnej już niedługo. Nowoczesne budownictwo ekologiczne z baraków, ciekawe jak to wyjdzie! A w dodatku ma być fajny spot dla młodzieży i na zakupy ;)

Gość Mateusz921
No właśnie też pomyślałem o Implancie z tym że to jeszcze trochę bo otwarcie na wiosnę... ale możesz napisać na swoją liste ;)

Gość Amanda21

Również czekam na otwarcie Implanta myślę że to będzie częste miejsce do spędzania mojego wolnego czasu... tym bardziej ze znajomymi 😉

Gość Rożek

Implant jak najbardziej polecam 🙂 obserwuje ten projekt od bardzo dawna i co raz bardziej wiem że to będzie coś niezwykłego