Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćbypy81

Proszę o porade

Polecane posty

Gość gośćbypy81

Witam chciała bym prosić kogoś o porade bo juz sama5niewiem co mi jest od długiego czasu czuje się zle jestem osłabiona nic mi sie nie chce najgorsze jest to ze mam problemy z koncentracja, pamięcią, czesto czuję sie taka otumaniona niewiem jak to określić jak pijana mam taki ucisk w głowie do tego dochodzi nerwowość ciagle jestem zla wyzywam sie na domownikach chodzę wściekła,wieczorami jak sie klade to czuje takie drzenie w środku ciała w klatce piersiowej i nogach,do tego miewam kołatanie serca.Wyniki typu morfologia itp.nic nie wskazują tylko troche nie pokoi mnie wyniki tarczycy w tamtym roku w pazdzierniku wynik ths 4.010 norma do 4.200 to zaniepokoilo lekarza ze przy gornej granicy powtorka niedawno i ths 2.740 norma do 4.200 ft3 3.90 norma 2.00-4.40. Ft4 1.75 norma do 1.70 i tu niewiele przekracza zrobilam usg jest w normie no i za 4 tygodnie powtorka wynikow plus antygeny czy cos podobnego i co o tym myslicie czy moje objawy moga swiadczyc ze cos sie dzieje z tarczyca?czy moze jest to cos na tle nerwowym?dodam ze nie przytylam a mozna powiedziec ze w ostatnim czasie schudlam ze trzy kilo ale jem normalnie jak zawsze ,juz sama niewiem co sie ze mna dzieje mam 37 lat

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować