Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli mnie ucho po plukaniu zatok czy przejdzie samo

Polecane posty

Gość gość

Świetnie... jestem przeziębiona. Wczoraj płakałam nos irigasinem było ok. Wyleciało mi bardzo dużo zielonej wydzieliny.dzisiaj ponad godzinę temu zrobiłam powtórkę i przy oczyszczaniu nosa czułam psyrykanie w uszach i za chwilę bol lewego ucha. Jak spokojnie siedzę ucho nie boli ale jak dmucham nos to kuje. Oczywiście jestem w ciąży i boję się że od tego zrobi mi się jakies zapalenie. Mogę wziąć na nos apap? Juz nigdy więcej nie będę plukac dzisiaj juz zielonej wydziekiny wyleciało zdecydowanie mniej

Gość gość
Ja się dwa razy zalatwilam irigasinem . Nigdy wiecej. Za pierwszym razem skończyło się na duomoxie ale miałam zaawansowana infekcje i inaczej się nie dało. Za drugim razem też płyn w uchu ale infekcja mala, dostałam steryd do nosa w sprayu i mi pomógł - ale wtedy nie byłam w ciąży. przejdź się do laryngologa. Ogolnie na problemy z uszami pomaga zgnieciony ząbek czosnku zawiniety w gaze i do ucha.

Gość gość
Dzięki. Spróbuję z czosnkiem. Na razie włożyłam sobie wacik z amolem. Ja juz tez nigdy więcej nie będę plukac nosa. Mama nadzieje ze mi przejdzie bez żadnego antybiotyku. .katar mam już 6 dni