Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt nie chce dziewic. Taka prawda

Polecane posty

Gość gość

Nie pytajcie skad wiem. I ile mam lat.

Gość gość
Narzekaja wydziwiaja nalegaja a potem jeszcze wmawiaja ze bedzie zdredzac. Szkoda sie w ogole z facetami zadawac.

Gość gość
No jak nikt prawiczek czyli ja moze byc.

Gość gość
Najlepiej to narobic smaka ze juz prawie ma i dawac noge. Zwiazek z facetem nie ma sensu gdyz oni zawsze sprewiaja problemy. Lepiej zainwestowac w siebie i nikomu nie dac. Zyc w czystosci zewsze i nie oddawac zadnemu mezczyznie bo oni takich nie chca. I nie zasluguja.

Gość gość
I wielu mysli ze ktos jest noga i sie nabierze na te gornolotne idee ze on chce dziewice a tak naprawde liczy na trofeum ale nie kazda kupi te bajeczki. Nie z kazda te numery.

Gość gość
I nie znam zadnego zwiazku by ozenil sie z dziewica wiec nie dajcie sie nabrac na te bajery

Gość gość
Każdy normalny facet chce dziewice

Gość gość
Ja marzę o dziewicy :)

Gość gość
Moi koledzy też chcą dziewice

Gość gość
gość dziś I wielu mysli ze ktos jest noga i sie nabierze na te gornolotne idee ze on chce dziewice a tak naprawde liczy na trofeum ale nie kazda kupi te bajeczki. Nie z kazda te numery. x A niby co innego niektórym kobietom pozostało. Dziewictwa ani honoru nikt wam nie zwróci. To co macie gadać.

Gość gość
Uhm zeby chyba pochwalic sie kolegom ze sie taka znalazlo i zdobylo a na zone to taka co umie. Dobra dobra. Mnie nie oszukacie sterego lisa

Gość gość
Dziewictwo to symbol szacunku do własnego ciała.

Gość gość
Tobie prawictwa tez nikt nie zwroci. Mezczyzna tez ma sie szanowac bo jak po 2 mies chce juz tzn ze kazda go moze miec. I myslisz ze czysta takiego zechce za meza?

Gość gość
Dziewic już nie ma to jest przykre :(

Gość gość
Jak slysze ze facet chce juz po mies, 2, 3 to mysle ze to zadne wyzwanie. I ze kazda go juz miala po paru kawach. Wole faceta z ktorym trzebe chodzic 4 lata zeby pokazal swoje wdzieki.

Gość gość
I bardze dobrze ze nie ma bo dla takich co zdobywaja do wyboru tylko takie juz po. Tak jest sprawiedliwie.

Gość gość
Gdzie spotkam dziewice

Gość gość
I coz z tego symbolu jak nie ma komu tego zaoferowac i niszczeje? Heh.

Gość gość
Nigdzie? Bo jak ktos zdobywa to przypadaja mu same zdobyte dla rownowagi?

Gość gość
Jak panowie postepujecie tak potem to samo macie.

Gość gość
Ja chce seksu po 2-3latach nie po kilku miesiącach :)

Gość gość
Jak facet mowi ze bardze mu sie podobam i cgce czegos po 1.2.3 mies etc to odwracam glowe i kasuje kontakt. Niby po co mi ktos kogo kazda moze miec wie jak on wyglada i zna kazdy jego fragment i cm. I jeszcze miedzy soba sie chwala jaki on byl. Ta wie i tamta. Ta poleca. Ta nie poleca i to ma byc maz :o ? Nie ma mowy

Gość gość
Możesz zaoferować prawiczkowi

Gość gość
Autorko jeszcze znajdziesz wymarzonego faceta zobaczysz :)

Gość gość
Znalazlam juz. Lecz niestety on nie jest czysty.

Gość gość
To prawda że nie chcą dziewic. Ja tez jestem dziewicą i nie pójdę do łóżka od tak. Jestem po 30 dobrze mi się powodzi dobra praca, dom, samochód i wiode spokojne życie ale faceci wolą bardziej rozrywkowe kobiety.

Gość gość
Jakaś dziewica komuś za skórę chyba zalazla, bo tak zajmujecie się tym tematem:p Nikt normalny nie ma problemu z dziewicami, tylko ten, który ma taką, która pisze na puubliczonym forum jak bardzo chce się "ostro pieprzyc przez parę godzin" i szuka chętnego. Odpuść sobie ciapulku te teksty o dziewicach, bo szkoda twej energii, nie masz wpływu ani na moje emocje ani na decyzje ani na światopogląd czy moralność. Zajmij się tym co wychodzi tobie najlepiej: manipulujacje robaczka i "pieprzenie sie" z nią, i przestań marzyć o dziewicy i zaciążonej, bo o niej też marzysz. Rób to, czego się nie boisz i z tą, która chce "ostro pieprzyć sie" i nie może bez tego wytrzymać, jak sama mówi.

Gość gość
[06:42 Jestwm prawiczkiem jesli to tak wazne. A slyszalem, ze kobiety wola rozrywkowych facetow, zeby sie przy nich nie nudzic. Nie jestem taki wiec kto by na mnie spojrzal.

To nie to, że nikt nie chce dziewic. Nikt nie chce czekać nie wiadomo ile lat, czy też do ślubu na rozpoczecie pożycia , które może się okazać po prostu mega słabe, bo laska z natury nier***awa. Jeśli kobieta pożąda mężczyzny oddaje się szybko, a jeśli nie, albo ma słabe libido, to trzeba na nia czekać. I się później męczyć, jeśli się było takim idiotą, że się ożeniło. 00 Jakoś nie pamiętam abym musiał nie wiadomo ile czekać na dziewice, które poznałem. Po prostu tutejsze to mogą się już konsekrować. :P Ten typ kobiety...

Gość gość
Zapomniałeś o moralności, nie ty nie zapomniałeś, ty nie wiesz co to jest.