Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na rzygi mnie bierze jak widze moich znajomych

Polecane posty

Gość gość

macanki,przygodny seks, lizanko-norma, nie ma tak zeby byla grupa mieszanych przyjaciol ze wzgledu na plec i czysto aseksualne kontakty.Ja w mlodym wieku mialam znajomych i wiem ze miedzy soba tak robili, mnie to nie krecilo. Niektorzy sie z tego smiali. Mi Zawsze tylko z wlasnym chlopakiem chociaz nie czulam sie specjalnie doceniona przez moje podejscie... brzydzi mnie to, a dzis czuje jeszcze wiekszy wstret kiedy zbliza sie czas ze trzeba szukac kogos na stale. Mialam 2 chlopakow w zyciu w ogole. Inni w moim wieku maja po kilkanascie,kilkadziesiat i wiecej partnerow. przerazajace. najgorsze jest to, ze w poszukiwaniach chlopaka nie kieruje sie czczym gadaniem, wszystko dokladnie sprawdzam. wiadomo nie wszystko sie uda dowiedziec ale mniej wiecej mozna dociec z kim mam do czynienia i naprawde nie znalazlam jeszcze porzadnego chlopaka. znam 2 prawiczkow ale nie z zasad tylko dlatego ze nikt ich nie chce. jeden dodatkowo wymaga modelki hehe:) wiec widac ze jest glupi.

Gość gość
Mi Zawsze tylko z wlasnym chlopakiem chociaz nie czulam sie specjalnie doceniona przez moje podejscie - poprawka, tam mialo byc bez mi, nie wiem czemu wkradl sie ten blad.

Gość gość
jak w serialu- każdy z każdym, chore... Często takie osoby potem chcą kogoś z w miarę czystym kontem, chociaż sami mają sporo na sumieniu, hipokryzja do kwadratu. Można mieć doświadczenie, to normalne, ale właśnie z chłopakiem, a nie takie z byle kim i w dziesiątkach. Ludzie pogłupieli. Ale na szczęście są jeszcze normalni ludzie, którzy robią coś tylko z partnerem, a nie z kim popadnie. Powodzenia w szukaniu, o ile nie masz podejścia, że tylko prawiczek, chociaż sama miałaś facetów. A co do tego co ludzie mówią- czasem mówią o wiele więcej niż faktycznie ktoś ma na koncie, bo ktoś się chwalił kolegom/koleżankom czymś, czego nie było i potem ktoś ma zrytą opinię chociaż jest w porządku. Może kieruj się też intuicją, a nie tylko gadaniem ludzi, żebyś nie pominęła kogoś niepotrzebnie

Gość gość
"Trzeba" buahaha kolejny tepak z wypranym mozgiem zrobi sobie na zlosc czyli najwiekszy blad zyciowy hihi :D

Gość gość
9:20 - ???? Nie mylisz okienek? W powyższych postach nie ma nawet słowa "trzeba" - wiesz wgl o czym piszesz??

Gość gość
nie 9:20 tylko 7:20 :)

Gość gość
chyba uciekł z psychiatryka i sam nie wie o czym pisze jeszcze

Gość gość
Zdanie z "trzeba" jest w pierwszym poście. Autorka pisze wyraźnie, że "kiedy zbliza sie czas ze trzeba szukac kogos na stale". Tak że nie krzyczta na biednego ludka z 7:20, bo najwyraźniej to miał na myśli, a w sumie ma rację (choć dość ostro pojechał) - nic nie trzeba, a już na pewno nie trzeba kogoś szukać na stałe. To dobrowolny wybór, a nie obowiązek.

Gość gość
12:39- co racja to racja :) ale wiadomo jaki był sens tego zdania, że niby trzeba kogoś szukać na stałe. To "trzeba" mogło oznaczać, że dana osoba czuje taką potrzebę i że to jest ten jej czas i dlatego "trzeba" bo chce. Raczej nikt by nie pisał, że wszyscy muszą czy coś. Jak widać ktoś z 7:20 ma inne zdanie- albo próbował i mu nie wyszło albo woli być już zawsze sam i jest super szczęśliwy spędzając czas na bluzganiu na innych w necie :D czy jest ku temu powód czy nie ma :) kolejny znawca błędów życiowych :)

Gość gość
To, że ktoś chce z kimś być nie znaczy, że jest tępakiem. Tym, co ktoś pisze o innych określa tylko sam siebie :)

Gość gość
E tam, lepiej się wyszumieć za młodu, a nie jakaś kolejna świętojebliwa.

Gość gość
Czyli szczytem szaleństw i korzystania z życia jest puszczanie się na prawo i lewo z kim popadnie?? :D

Gość gość
Też. Żałuj że tego nie wiesz cnotko-niewydymko.

Gość gość
Nie ma czego zalowac. Ja cie od k***w nie wyzywam, chociaz swoje mysle wiec tez miej na tyle kultury by komus nie ublizac :)

Gość gość
a ja mam gdzieś co robią moi znajomi w swoim prywatnym czasie, czemu miałoby mnie obrzydzać cudze życie seksualne?

Gość gość
Mnie by obrzydzało, gdybym wiedziała, że np 4 osoby które siedzą obok mnie robiły sobie coś każdy z każdym...