Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto się teraz pierwszy odezwie?

Polecane posty

Gość gość

Ja czekam bo przecież nie będziemy tak milczeć. No chyba, że tak chcesz to trudno.

Gość gość
Do kogo to?

Gość gość
Powodzenia sztukmistrzu

Gość gość
To będziesz czekać w nieskończoność kto do kogo przyjdzie. Parę razy to zrobiłem powiedziałem, widocznie nie warto było i to był błąd. Jak jest inaczej sama przyjdziesz, nie jestem płaszczką dla twojej satysfakcji.

Gość gość
a co to za wyścigi? Rywalizacja? nie rozumiem. Nie czekam nigdy aż ktoś się do mnie pierwszy odezwie, zawsze robię to jeśli mam ochotę czy kaprys taki:)

Gość gość
Poza tym nie uznaję świąt tak do końca żeby składać komukolwiek zyczenia. jeśli już to zrobię to będzie z grzeczności odpowiedz na wcześniej złożone mi .

Gość gość
ten kto mądrzejszy. kto głupi - będzie czekał w nieskończoność, a wszyscy doczekacie się prędzej trumny, niż porozumienia i rozmów o wszystkim, co was boli :P

Gość gość
Szukam Jej każdego dnia i nic, żadnych śladów, wskazówek.

Gość gość
Składam tu życzenia a zjedz sobie sama mendel jajek.

Gość gość
11-26 o to to właśnie

Gość gość
Łatwo zdobyć numer do osoby której się chce.Jak ktoś nie chce się z tą osobą widzieć, to też nie pyta znajomych o numer

Gość gość
jeśli chodzi o mnie napiszę krótko i zwięźle. Podtrzymywanie niektórych znajomości jest dla mnie bezsensowne- o czym uświadomili mi niektórzy ludzie:)-

Gość gość
Straszne są te kalkulacje kto pierwszy, komu wypada. Strata czasu i nerwów. Pisz, pytaj, zagaduj. Jeśli oleje Cie kompletnie - sprawa jest prosta i musisz to przecierpieć, ale co jeśli ona ma takie samo podejście i tylko biernie czeka?

Gość gość
Kurrrrrrrrrrrrrrrr*a mać! Ty dupku! MOGŁO być tak fajnie!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
11:54 to o czym wogole mowa

Gość gość
Nie odezwę się do Ciebie bo nie mam pewności czy tego chcesz. Już nic nie wiem :(

Gość gość
Numer telefonu to ja mam od Ciebie udawałem zgubiłem i nie dzwoniłem ani nie zadzwonie. Szukaj sobie następnego adoratora.

Gość gość
Pewnie ze chce.Czekam już kilka lat na jaką kolwiek wiadomość od Ciebie. Tak się zakotwiczyles

Gość gość
Gry i zabawy to był kiedyś taki przedmiot w nauczaniu początkowym. Tam się cofnijcie jeżeli wam tego brakuje.

Gość gość
No pewnie że chcę mężczyzno z moich snów...czekam na cb znów:)

Gość gość
To sobie czekaj dalej w snach i tutaj.

Gość gość
A ja się na pewno pierwsza nie odezwę,wiele razy pisałam -bez odzewu,wiele razy bywałam na imprezach które organizował-udawał że mnie nie zna .W pewnym zakładzie pracy niedaleko miejscowości w której regularnie się towarzysko spotykaliśmy (celowo podjęłam tą pracę by być bliżej?)usłyszałam w tej pracy oskarżenie... -domyślam się że ktoś z jego rodziny-kobieta blondynka-krótko ścięta-naskoczyła na mnie ze go oskarżyłam o coś -nie poda szczegółów,,co jest kompletną bzdurą,wiele osób atakowało mnie z jego powodu (w kilku zakładach pracy)choć ja nawet tych osób dobrze nie znam i nie wiem co je z nim łączy..dlatego nie odezwę się ,nie ma mowy -wiele wycierpiałam ,zresztą nie tylko ja.

Gość gość
Dylemat życia normalnie, odezwać się czy się nie odezwać. Ludzie społecznie niepełnosprawbi.

Gość gość
ktoś wyżej napisał : jeżeli po kilku próbach widzicie, że jesteście olewani inie ma zainteresowania - trudno, trzeba to przeżyć, potraktowac jak kolejne doświadczenie a nie koniec świata Ale jesli ktoś wam dał sygnał, że jest zainteresowany - nie widzę problemu.

Gość gość
Zawsze to ja się odzywałam ,teraz jego kolej,nikt nie będzie na mnie niesłusznie naskakiwał.z wielu miejsc pracy przez to musiałam rezygnować bo nie dało się normalnie pracować,teraz niech on to odkręca.Ja swoje zrobiłam,zresztą nawet nie mam numeru.

Gość gość
....i jeśli się dowiem że to ktoś z jego rodziny czy znajomych tak mnie traktował ,to nie wiem czy jeszcze mam ochotę go znać,ci ludzie bardzo chamsko mnie traktowali ..kompletny brak kultury.

Gość gość
...zresztą kiedyś mu napisałam że ,,milczenie jest złotem''po czymś takim...nie da się inaczej.Nie zasłużyłam na takie traktowanie .Oni grzebali mi w Torebce-przeglądali mój telefon i kontakty ,wcześniej odruchowo chciałam wysłać do niego esemesa i wpisałam odbiorce z imienia i nazwiska zapominając ze ten kontakt miałam na poprzednim telefonie który mi się rozbił na lodowisku,esemesa z racji tego nie dało się wysłać-oni myśleli że dotarło,numer przepadł mi ,zresztą pewnie już dawno ma nowy.

Gość gość
On jest niestabilny bo raz czuje, że jest za mną bardzo a innym razem mnie olewa. Dlaczego tak jest?

Gość gość
Tak chcę

Gość gość
urojonia chamskie miałaś może a nie cie chamsko traktowano ? :-D