Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przewijak i kosz na pieluchy

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do doświadczonych mam - Czy kupno przewijaka (jako mebla/ nakładki na komodę etc.) i kosza na pieluchy jest faktycznie potrzebne? Nie chce wpaść w szał wyprawkowy i zastanawiam się, co naprawdę musi znaleźć się w pokoju dziecka - nurtuje mnie ten przewijak, ponieważ spotykam się ze skrajnie różnymi opiniami - jedni twierdzą,że to zbytek a dla innych to konieczność.

Gość gość
Ja przewijak mam i uważam osobiście że jest niezbędny. W rodzinie też kobiety miały i jest to mega wygodne. Zwłaszcza że będę po cc to nie wyobrażam sobie się schylać nad łóżko albo nosić wszystkie klamoty do przewijania np do salonu. U nas synek będzie miał swój pokój, przewijak na komodzie obok wszystkich przyborów pielęgnacyjnych. A co do kosza to moim zdaniem to zbędny wydatek. Jakoś nie wyobrażam sobie zużytych pieluch trzymać w pokoju... I tak śmieci wyrzucam raz dziennie ,do tego kosz z łazienki to po co mi kolejny w pokoju dziecka. Lepsze są woreczki zapachowe jak już tak bardzo chcesz.

Gość gość
Kosz jest zbędny. Przewijak się przydaje.

Gość gość
Kosza nie mam bo po co... A przewijak mam w łóżeczku (wersja 5w1) użyty był może ze dwa razy. I to przy dwójce dzieci urodzonych przez 2cc. Wolę malca położyć na łóżku i przebrac

Gość gość
Przewijak-komodę mam ale przydał się przez pierwsze 3 miesiące. Potem szybciej i wygodniej było mi położyć podkład na łóżko. Kosz w ogóle zbędny (dla mnie).

Gość gość
Ja nie miałam przewijaka, wygodniej było mi przewijać na łóżku, kładłam dziecko na podkładzie, a mi wygodniej było siedzieć niż stać. Jak dziecko zaczyna się poruszać to już w ogóle przewijak nie zdalby egzaminu. Kosza na pieluchy też nie mam, wkładam pieluchy do woreczka zapachowego i wyrzucam do normalnego kosza