Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy z penisem 15 cm długości i 12 cm obwodu jest sens szukania kobiety?

Polecane posty

Gość gość
A mi się wydaje, że spora część tych posiadaczek przeciętniaków jest niezaspokojona i dlatego piszą w internecie, że wolą duże. Chcą się dowartościować.

Gość gość
Powiem tak - mam naprawdę sporego. Wcale nie jest tak fajnie. Nie mogę wejść „aż po jaja”, bo musiałbym wepchać kobiecie w macicę, a poza tym musi być naprawdę dobrze napalona, żebym w ogóle wszedł. Czyli szybki spontaniczny seks właściwie odpada. Ale jestem z nią szczęśliwy, a ona ze mną. Bo oprócz penisa mam coś jeszcze do zaoferowania. K***s to nie wszystko.

Gość gość
gość dziś Statystyka wiele mówi o życiu.

Gość gość
gość dziś To są pewne utrudnienia ale zapewniasz jej większe doznania. No i możesz poczuć się jak prawdziwy facet bo nigdy nie usłyszysz od niej że masz małego albo nigdy nie będziesz czuł upokarzających "luzów".

Gość gość
Statystyka daje wielkie pole do manipulacji. Nie warto im wierzyć na słowo.

Gość gość
Czyli praktycznie wszystkie kobiety, które się wypowiadają na ten temat nie mają racji? A dla Ciebie jaki jest idealny?

Gość gość
Podczas podniecenia rozciąga się na 5 cali, a penis może ją rozciągnąć nawet do 20 cm.

Gość gość
Jestem kobietą, z moich doświadczeń wynika ze wielkosc penisa nie ma tak duzego znaczenia jak się powszechnie mysli. Orgazm zalezy od techniki i zaangażowania uczuciowego kobiety. Poza tym, ko ieta musi czuć ze jest tą wymarzoną i pozadaną kobietą, musi też czuć się bezpiecznie. Oto cała tajemnica bez sciemy. Zapomnialabym powiedziec o grubosci, 1 2cm wystarczy, grubszy moze sprawiac ból. Urodzilam 3 dzieci dla Waszej wiadomosci.

Gość gość
gość dziś Z tym co napisałaś nie byłoby problemu. A byłbym w stanie dać kobiecie orgazm pochwowy gdyby była do niego zdolna?

Gość gość
13:15 - potwierdzam, wcale nie jest tak różowo jak się ma za dużego, chociaż według norm kafeteryjnych znawczyń pewnie z trudem się mieszczę w normie:P Co z tego, że kobieta jęczy z rozkoszy jak ja dopiero mam pół wzwodu? Przy pełnym też jęczy, ale niekoniecznie z rozkoszy, chyba że już jest mocno rozgrzana. Szybki seks też odpada.

Gość gość
ciekawy temat

Ja nigdy nie rozmawiam na takie tematy i znam tylko jedną kobietę, która uwielbia opowiadać o swoim życiu erotycznym ze szczegółami, więc nie wiem w jakim towarzystwie się obracasz autorze. Dla mnie opowiadanie komuś o tym jaki facet ma sprzęt i jak się nim spisuje jest poniżej krytyki. x Jeśli Twoje koleżanki twierdzą, że takie 15 cm to mało, to być może same nie wiedzą dokładnie z jakim penisem miały do czynienia, bo jeśli same nie zmierzyły, to prawdopodobnie faceci nieuczciwie sobie dodawali kilka cm, żeby lepiej wypaść, a one uwierzyły, bo przecież nie mają miarki w oczach. x Nie rozumiem skąd kompleksy. Twój penis jest normalny. Nie jest mały, nie będę oszukiwać, nie jest też wielki. Jest taki jak większości facetów. I może sprawić przyjemność, bo dla kobiety liczy się właściciel, a nie jego sprzęt. Jeśli jest inaczej, to jest pusta i warto ją zmienić na bardziej wartościową i mądrzejszą dziewczynkę. x A tak w ogóle to podobno można przedłużyć penisa jakąś pompką czy coś, przez tydzień trzeba go tak męczyć tą pompką i wtedy można go wyciągnąć, bo on ma jeszcze ze 2-3 cm w środku. Tak jakoś słyszałam kiedyś. x PS. Kobiety mają okazję popatrzeć sobie na Twoją męskość od dołu, a wtedy zawsze optycznie wydaje się większy niż jest w rzeczywistości ;)

Gość gość
Zamiast rozmyślać o swoich fiutach to lepiej pomyślcie co robić żeby kobieta była z wami szczęśliwa. Orgazm trwa 6 sekund, kobieta może mieć go też z własną ręką, a potem trzeba wracać do normalnego życia. Wy ciągle tylko seks i seks, ale o rozwój własny i związku nie dbacie w ogóle. Ciągłe chlanie z koleżkami, kłamstwa, oglądanie się za d****i w towarzystwie partnerki, wredne docinki, zakładanie kont na portalach, udawanie singla to jedyne co potraficie. A potem jeden z drugim narzekają, że kobieta woli oglądać serial niż iść do łóżka. No i oczywiście wtedy swojej winy w tym nie widzą tylko szukają innej chętnej co da im dziurę na 15 minut. Kobieta kochana, czująca się bezpiecznie, ufająca partnerowi, taka która wie, że jest dla niego idealna nigdy nie odmówi seksu. Z taką można próbować wszystkiego, od orala do anala, jakieś przebieranki, bdsm i będzie miała orgazm za orgazmem niezależnie od rozmiaru waszego fiuta. Mam nadzieję, że wyjaśniłam co jest ważne w związku i autor nie będzie już tutaj biadolił.

Gość gość
ula_lala dziś Próbowałem i to nie tylko tego, nie działa. To szukanie naiwniaków którzy wydadzą kasę. A te 2 dodatkowe cm bardzo by mi pomogły. gość dziś Oczywiste że trzeba dbać o związek, wiem. Ale czytając np. tematy tutaj, można dojść do wniosku, że jaki by idealny facet nie był ale nie daje 100% zaspokojenia, zawsze jest zdradzany. Dlatego pytanie czy byłbym w stanie fizycznie dać kobiecie 100% przyjemności.

Gość gość
Z tematów na kafeterii wyciągasz wnioski o związkach? :D Ty jesteś tu nowy? Zdajesz sobie sprawę, że większość tych tematów to prowokacje?

Gość gość
Ok. Nawet jeśli większość to nieprawda, to i tak chciałbym zaspokajać swoją kobietę w 100% :)