Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaa1221

Co sądzicie o tych mniejszych sieciach komórkowych?

Polecane posty

Gość Magdaa1221

Jak plush na kartę, mobile vikings, virgin mobile itp, oferty na kartę są bardzo atrakcyjne, nie wiem czy się nie zdecydyuje. Czy ona faktycznie działają dobrze?

Gość prawi 124
mają gorszy zasięg w małych miejscowosciach albo w górach .,,. Zalezy od miejsca ,,. Ale w miescie nie powinno być różnicy Najlepszy zasięg mają orange i plus

Gość gość
miałem przez kilka lat virgin zasięg i działanie jak plu (działają na ich przekaźnikach)

Gość gość
ja mam vikingów i jest naprawdę dobrze, 15 gb internetu i jeszcze przechodzi na następny miesiąc jak nie wykorzystasz. Z zasięgiem to tak jak wyżej. nic dodać nic ująć

Gość Magda 1221
a co póxniej się dzieje z tym internetem jak przejdzie? Ja mieszkam w sopocie, na obrzeżach. Myslę że tam powinien być. I ile płacisz za to? @gość dlaczego zrezygnowałaś z Virgin Mobile?

Gość gość
Magda 1221, jednego miesiąca masz 15 gb zużyjesz 5 i kolejne 10gb przechodzi na nastepny i w następnym masz 25 :D co do ceny to ja płace 29 zł i mam wszytsko nielimitowane i internet 15 gb

Gość gość
Faktycznie oferta mobile vikings jest ok. Haczyk jest tylko w tym, że internet przechodzi na kolejny miesiąc jeżeli będzie zachowana ciągłość doładowań. Ja zaryzykowałam (w swoim uparcie stereotypowym mniemaniu), podałam swój numer karty i mogę powiedzieć, że jeszcze wcześniej nie spotkałam się z takim szybkim systemem doładować i aktywowania pakietów - bo zużywam je w trybie natychmiastowym. Bardzo długo byłam w play na kartę i tam zanim aktywowała mi się formuła, czy pakiet internetu to musiałam czekać te 24h. w MV wszystko dzieje się natychmiastowo!

Gość gość
Co sądzę? Wszystkie te małe sieci to podsieci 4 głównych operatorów, np Heyah jest T Mobile, nju - Orange, Red Bull - Play, Mobile Premium - Plusa itp. Marketingowy bajer, nic wiecej.

Gość gość
Marketingowy bajer? skoro oferta Mobile vikings jest lepsza niż play, to raczej nie jest dobry marketing ze strony play, zwłaszcza ja MV działa na ich zasięgu, Vikingowie dają radę, ale jest wiele równie dobrych ofert, i bardzo dobrze, bo te abonamenty to jakiś żart a jeszcze większy smiech na sali to kara za zerwanie umowy