Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W czym moge pomóc? Czy Was też to wnerwia

Polecane posty

Gość gość

Część rozumiem, że te Panie chcą być miłe a jeśli nie chcą, to im tak kazano, by atakować każdego w progu zwrotem w czym mogę pomóc... czasami mam ochete wyjść z takiego sklepu.., bo człowiek ledwo wejdzie , czasami dobrze wie po przyszedł albo zwyczajnie chce pooglądać. Czy naprawde klient jest az tak ulomny, że trzeba mu pomagać we wszystkim, na kazdym kroku. Z pewnością zapyta, jak bedzie mu trzeba pomocy. Rozumiem chęć pomagania, jak ktos autentycznie czegoś szuka, ale wtedy to widać.

mnie wnerwia jak ide do knajpy a w trakcie posilku przychodzi kelner i: is everything alright with the food, i tak w każdej knajpie, rzygam.

Gość gość
tez mnie to strasznie wkur...

albo mnie wnerwia jak ide do knajpy a tam kelnerka: okay guys what i can do for you guys okay ill seat you there guys wait for the menu guys okay guys :O:O:O

Gość gość
srynik nie łgaj schizofreniku w kebabowniach gdzie chadzasz nikt o to nie pyta

jak widac schizofrenik byl wiecej razy w knajpach przez caly pobyt w anglii niz ty bedziesz przez cale zycie XD

Gość gość
Pomoc, pomocą... tylko zwykle później czlowiek odczuwa presję, by dana rzecz kupic. Kiedys pani tez mi pomagała, o to do pani idelnie pasuj**** bla bla, przyniose lusterko, to siamto, o nie ma pani rozmiru to pójdę do magazynu, napewno mamy, minę miała nietega jak podziękowałam i z tej pomocy nic nie wyszło.

tez mnie to wnerwia bo ide w Polsce do sklepu z butami żeby się rozejrzeć a tutaj zaraz przylatuje ekspedientka i w czym mogę pomoc :O

Gość gość
Syrnik pisz po polsku bo ja po ang. nie kumam.Ja w de.tez mialam przygody ze widze z ulicy fajna bluzke wchodze do sklepu a tu od razu kobieta jak jakis napad mowi co ma podac,jak zobaczylam cene 50e to podziekowalam i wypalilam ze sklepu jak strzala.

Gość gość
Gdy pracowałam w handlu szef kazał mi pytać o to ale miałam wyj****e bo wiem jak to w*****a mnie sama. Chyba ludzie nie są upośledzeni umysłowo i sami poprosza o pomoc. Nadgorliwosc gorsza...

Gość gość
Robią takie durne szkolenia za kupę kasy a to I tak się nie sprawdza w życiu. Byłam na takim szkoleniu z obsługi klienta to wiem. To samo kursy uwodzenia. Ludzie nie dajcie się nabrać bądźcie sobą naturalni

Gość gość
Mnie zawsze śmieszy jak jadę do PL na wakacje i ide na zakupy i ekspedietki zjeżdżaja ludzi wzrokiem z wyższością