Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czosnkowy dziad

Gdzie się wyprowadzić do Opola czy do Wrocławia?

Polecane posty

Wczoraj byłem we Wrocławiu w galerii handlowej Wroclavia na przeciwko dworca głównego Wrocław główny ale tydzień temu i dwa tygodnie temu oraz w listopadzie też byłem w centrum handlowym Wroclavia ps a do Wrocławia od dziecka jeżdżę byłem setki razy we Wrocławiu

Gość gość
do wariatkowa tam jest miejsce takich czubów jak ty

Gość gość
do czubków tam cię "od dziecka" rodzice "setki razy" zamykają

13:34 ile razy mam ci jeszcze powtarzać że nie jestem czubkiem ale owszem byłem tutaj, www.wszn.opole.pl ale tylko na obserwacji i nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych powtarzam nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych więc nie jestem czubem więc kiedy to do ciebie dotrze?

13:35 ile razy mam ci powtarzać że nie mam schizofrenii ani innych chorób psychicznych chyba lepiej wiem od ciebie więc nie wmawiaj mi że jest inaczej bo lepiej wiem od ciebie!!!

13:35 ile razy mam ci powtarzać że nie mam schizofrenii ani innych chorób psychicznych chyba lepiej wiem od ciebie więc nie wmawiaj mi że jest inaczej bo lepiej wiem od ciebie!!!

Gość gość
To dlaczego udajesz i zachowujesz sie jakbys miał?

Gość gość
Kałbuc ty masz schizofrenię omamy zwidy prześladują cie mrówki i robaczki fp*****laczki i sikasz do łóżka wiec przestań tu pisać bo cie zwiną bagiety do wariatkowa gdzie twoje miejsce.

Gość gość
Właśnie ze masz .tak sam pisałeś i twoja p. Doktor też tu potwierdzała że masz urojenia ,ciągle piszesz o jakimś namyslowie' a wszyscy wiedzą ze nie istnieje a twoje linki są do nikąd ,masz po prostu schizmę i omamy