Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tampon

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam taki problem. Postanowiłam nauczyć się wkładać Tampon żeby nie nosić tych podpasek, no i kupiłam Tampony( te małe) i chciałam spróbować. Jak go otworzyłam upadł mi na ziemię i potem go włożyłam. Było mi strasznie nie wygodnie więc chciałam sprawdzić w internecie czy na pewno dobrze to zrobiłam i pod tym tematem było żeby wyrzucić Tampona który upadł na ziemię bo może dojść do jakieś choroby i podali objawy : nudności, wymioty, gorączka. I jak to przeczytałam wyciągnęłam go ale potem zaczęło mi się robić nie dobrze. Teraz nie wiem czy mi nie dobrze z tego powodu, że się zestresowałam czy dlatego, że włożyłam Tampona z ziemi.

Gość gość
jakieś brednie... choroby jakie mozesz sobie zafundować stosując tampona który upadł na ziemie sa chyba logiczne, podejrzewa ze chodzi min o jakies infekcje które objawiaja sie swedzeniem, pozniejszymi upławami itp

Gość gość
Czyli mam się nie obawiać, że jest coś ze mną nie tak?

Gość gość
podczas miesiączki możesz miec nudnosci, spowodowane zmianami hormonalnymi, ale nie przez tampona zpodłogi :/ nastepnym razem nie rób tak bo infekcje to nic przyjemnego i nie jest to łatwe do wyleczenia

Gość gość
Dziękuję za radę :) bardzo się wystraszyłam :(