Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki 19

Czy to normalne ?

Polecane posty

Gość Miki 19

Moja dziewczyna ma ogromnie duze piersi, moze to atut ale nie dla mnie. Sek w tym, ze boje sie ich dotknac, musialbym jedna piers obejmowac 2 rekami, zeby ja piescic. Przez to chyba jeszcze do niczego konkretnego nie doszlo, chociaz daje mi do zrozumienia, ze ma na to ochote. Jak sie przelamac ?

Gość gość
Zacznij patykiem, potem przejdź na ołówek i po jakimś czasie się oswoisz, potem palcem, dłonią i dalej jakoś pojdzie:p

Gość Teppic   No1
Dlaczego boisz się cycków?

Gość Miki 19
Ja nie zartuje, potrafie ja piescic po calym (doslownie) ciele, ale jak jej rozepne stanik, to cos powstrzymuje moja reke, zeby powedrowala do przodu, a jak juz, to albo od razu na szyje, albo opada na brzuch i jeszcze nizej. Skad ta blokada ?

Gość gość
Spytaj psychologa. Nie chcę się mądrzyć, ale może masz jakiś uraz z dzieciństwa.

Gość gość
Z poprzednia nie mialem takiego problemu, ale miala duzo mniejsze, miescily mi sie w rekach, to byl istny miod, piescic takie cytrynki. Teraz jakos nie moge, owszem popatrzec tak, przytulic ale dotknac reka nie potrafie. Przeraza mnie to .

Gość gość
Wyobrażam sobie. Mnie przeraża gdy to czytam, a nie mam takiego problemu. Tylko psycholog moze Ci pomóc.

Gość Miki 19
Przeciez psycholog nie wezmie mi reku i polozy na jej piersi ?!?

Gość gość
Prowokacja jakiejś deski.