Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktos ma stare gazety popcorn bravo z lat 1998 2000 ?

Polecane posty

Gość gość

moze ma ktos te gazety w piwnicy,na strychu,do dzis ich nie wyrzucił?prosze o normalne odpowiedzi ,mam nadzieje,ze po południu siedzą normalne kulturalne osoby bo wieczorem tutaj ciagle ktos mi spamuje.jesli ktos ma te gazety z tych lat to prosze dac ogłoszenie na allegro,olx lub sprzedajemy. pl a ja sie odezwe . Zgłoś

Gość gość
ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza

Gość gość
ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza ty cwaniaku co kopiujesz iwklejasz na cala strone juz cie zglosilam.jestes uzalezniony,jestes trollem ktory tylko przeszkadza

Gość gość
ja mam wiele z tych gazet w roznych rocznikach w/w rowniez

Gość gość
gość dziś moze ma ktos te gazety w piwnicy,na strychu,do dzis ich nie wyrzucił?prosze o normalne odpowiedzi ,mam nadzieje,ze po południu siedzą normalne kulturalne osoby bo wieczorem tutaj ciagle ktos mi spamuje.jesli ktos ma te gazety z tych lat to prosze dac ogłoszenie na allegro,olx lub sprzedajemy. pl a ja sie odezwe . Zgłoś sama siebie kopiuje a innych wyzywa

Gość gość
do autora/autorki 14:50 jeśli posiada Pan/Pani prosze wystawić na olx ,allegro lub sprzedajemy . pl to sie odezwę. ja tam często zaglądam a wystawienie jakiegoś przedmiotu np.na olx jest proste i szybkie i bezpłatne ,pozdrawiam

Gość gość
gość dziś do autora/autorki 14:50 jeśli posiada Pan/Pani prosze nie wystawiac na olx ,allegro lub sprzedajemy . pl to sie nie odezwę. ja tam często nie zaglądam a wystawienie jakiegoś przedmiotu np.na olx jest skompikowane i płatne ,pozdrawiam gość dziś do autora/autorki 14:50 jeśli posiada Pan/Pani prosze nie wystawiac na olx ,allegro lub sprzedajemy . pl to sie nie odezwę. ja tam często nie zaglądam a wystawienie jakiegoś przedmiotu np.na olx jest skompikowane i płatne ,pozdrawiam gość dziś do autora/autorki 14:50 jeśli posiada Pan/Pani prosze nie wystawiac na olx ,allegro lub sprzedajemy . pl to sie nie odezwę. ja tam często nie zaglądam a wystawienie jakiegoś przedmiotu np.na olx jest skompikowane i płatne ,pozdrawiam gość dziś do autora/autorki 14:50 jeśli posiada Pan/Pani prosze nie wystawiac na olx ,allegro lub sprzedajemy . pl to sie nie odezwę. ja tam często nie zaglądam a wystawienie jakiegoś przedmiotu np.na olx jest skompikowane i płatne ,pozdrawiam gość dziś do autora/autorki 14:50 jeśli posiada Pan/Pani prosze nie wystawiac na olx ,allegro lub sprzedajemy . pl to sie nie odezwę. ja tam często nie zaglądam a wystawienie jakiegoś przedmiotu np.na olx jest skompikowane i płatne ,pozdrawiam gość dziś do autora/autorki 14:50 jeśli posiada Pan/Pani prosze nie wystawiac na olx ,allegro lub sprzedajemy . pl to sie nie odezwę. ja tam często nie zaglądam a wystawienie jakiegoś przedmiotu np.na olx jest skompikowane i płatne ,pozdrawiam gość dziś do autora/autorki 14:50 jeśli posiada Pan/Pani prosze nie wystawiac na olx ,allegro lub sprzedajemy . pl to sie nie odezwę. ja tam często nie zaglądam a wystawienie jakiegoś przedmiotu np.na olx jest skompikowane i płatne ,pozdrawiam gość dziś do autora/autorki 14:50 jeśli posiada Pan/Pani prosze nie wystawiac na olx ,allegro lub sprzedajemy . pl to sie nie odezwę. ja tam często nie zaglądam a wystawienie jakiegoś przedmiotu np.na olx jest skompikowane i płatne ,pozdrawiam gość dziś do autora/autorki 14:50 jeśli posiada Pan/Pani prosze nie wystawiac na olx ,allegro lub sprzedajemy . pl to sie nie odezwę. ja tam często nie zaglądam a wystawienie jakiegoś przedmiotu np.na olx jest skompikowane i płatne ,pozdrawiam gość dziś do autora/autorki 14:50 jeśli posiada Pan/Pani prosze nie wystawiac na olx ,allegro lub sprzedajemy . pl to sie nie odezwę. ja tam często nie zaglądam a wystawienie jakiegoś przedmiotu np.na olx jest skompikowane i płatne ,pozdrawiam gość dziś do autora/autorki 14:50 jeśli posiada Pan/Pani prosze nie wystawiac na olx ,allegro lub sprzedajemy . pl to sie nie odezwę. ja tam często nie zaglądam a wystawienie jakiegoś przedmiotu np.na olx jest skompikowane i płatne ,pozdrawiam gość dziś do autora/autorki 14:50 jeśli posiada Pan/Pani prosze nie wystawiac na olx ,allegro lub sprzedajemy . pl to sie nie odezwę. ja tam często nie zaglądam a wystawienie jakiegoś przedmiotu np.na olx jest skompikowane i płatne ,pozdrawiam gość dziś do autora/autorki 14:50 jeśli posiada Pan/Pani prosze nie wystawiac na olx ,allegro lub sprzedajemy . pl to sie nie odezwę. ja tam często nie zaglądam a wystawienie jakiegoś przedmiotu np.na olx jest skompikowane i płatne ,pozdrawiam