Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Posiłki między snem , potrzebuje porady

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest. Bo moja mała na prawie 8 tygodni. Staramy się aby każdy dzień był taki sam (rytuał) ale dziwi mnie to że moja mała czasem potrafi przespać 3-4 h bez mleka pije bebilon Pepti Dha a czasem po półtorej godziny już nie może wytrzymać. W nocy np idzie spać koło 20-21 i spi nie raz nawet do 12 bądź 1 w nocy ale jak już raz zne to potem do rana chce pić mleko co półtorej bądź dwie godziny, zastanawiam się dlaczego tak jest . Może Wy znacie odpowiedz. Pozdrawiam

Gość gość
Nikt nic nie wie ? :(

Gość gość
Niby teraz mm tez sie na zadanie podaje. Moja corka jak w zegarku co 4 godz pila. Synek co 3 z tym ze kolo 8t zycia wieczorem dopijal juz po poltorej godz od ostatniego karmienia i spal w nocy ciagiem 7 godz. A potem juz po 9 godzin. Gdy mial 3mce juz spal 10- 12 godz w nocy i tak mu zostalo a ma teraz 13mcy.

Gość gość
Moja corcia sama sie "wyregulowala"ok.8 tygodbia. Wczesniej tez bqrdzo roznie. Teraz ma 12 tygodni i je ostatni raz o 20 i spi do 6 rano bez pobudki w nocy :) je w dzien co 3 godziny. Ale to nastapilo z dnia na dzien.

Gość gość
U mnie dzieci "wyregulowały" się dopiero kiedy miały pół roku- mimo że wcześniej wyraźnie dłużej spały w nocy, a często całą noc, to jednak posiłki i drzemki w dzień były jednak przypadkowe, mimo stałego planu dnia i rytuałów. Po pół roku jakiś przełom, i nagle dało się ustalić spacer, dwie drzemki, zabawę itd. Mogłam umówić się do pediatry na konkretną godzinę wiedząc że dziecko będzie po drzemce i najedzone. Większość znajomych mam miała podobnie, 5-8 miesięcy i jakoś się układało normalne życie.