Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katalina11

Ciekawa

Polecane posty

Gość Katalina11

Witajcie wizażanki . Nie wiem czy pojawił się już gdzieś tutaj post o tej tematyce, ale mimo wszystko postanowiłam założyć . Otóż z ciekawości .. po trzech miesiącach związku facet z dnia na dzień ze mną zerwał . Oczywiście były plany z jego strony na nasza przyszłość wyznania miłosne , nawet dzień przed rozstaniem mówił ze mnie kocha. Dodam, że zerwał ze mnà przez telefon w walentynki. Twierdził, że cos mu sie wypaliło i nie wie co do mnie czuje nawiasem mówiąc dwa dni wczesniej zaprosił mnie do swojej rodziny. Ale do rzeczy , na koniec poprosił abym została jego koleżanka , jasno mu powiedziałam, ze nią nigdy nie będę. Minął miesiąc ... nagle na fb sie odezwał co słychać odpisałam ze jakoś leci, chciał sie ostatni raz spotkać powspominać stare czasy pisał że zrobi kolacje itp w dodatku zaczął temat że było nam dobrze w łóżku . Wiem, że byli wracają do swoich ex często bo chcą od nich seksu . Jednak odpisałam ze jeżeli jest spragniony niech idzie do koleżanek. Wypierał sie że nie o łóżko chodzi , że po prostu chciał sie ostatni raz spotkać oczywiście sie nie zgodziłam , rozmowa sie urwała a następnego dnia zobaczyłam ze mnie zablokował na fb. Co myślicie o takim dziecinnym zachowaniu? Proszę tylko o poważne odpowiedzi . Jestem zwyczajnie ciekawa czy może miałyście podobne doświadczenia i jak one sie skończyły

Gość Katalina11
Ehhh chyba nigdy nie zrozumiem facetów

Gość gość
Co tu rozumieć. Obraził się, jest jeszcze po prostu dziecinny.

Gość gość
Witajcie wizażanki x co to koorfa ma byc?:o

Gość gość
To jest kopiuj wklej.

Gość Katalina11
Niby to oczywiste, że jest dziecinny ale ciężko zrozumieć takie zachowanie

Gość gość
Może brała udział na forum i na wizażu i nie chciała pisać kolejny raz tego samego tylko skopiowała , wielkie halo

Gość gość
widocznie na wizazu nie napisali tego co chciala przeczytac to przyszla tutaj po aprobate:D

Gość Teppic    No1
Odpowiem z perspektywy faceta, i subiektywnie. Próbował podłapać kontakt, ponieważ gryzło go sumienie. Starał się uspokoić swoje sumienie, udowadniając sobie, że nie masz żalu, że jest bez skazy itp. Nie znalazł tego, więc obraził się na ciebie. Mentalnie ma max 18 lat, olej go.

Gość Katalina11
A nie pomyślałaś że jestem po prostu ciekawa wielu opini stad pobyt na dwóch forach ... zero pomyślunku

Gość gość
no ty to masz ten pomyslunek:D

Gość gość
haha tak kończą gupie pisdki ;-) rozkochane, wydupcone i same :-P

Gość Katalina11
Widze, że księżniczka nie popełniająca błędów sie odezwała