Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdecydowalam sie zdradzac meza, potrzebuje dobrych rad

Polecane posty

Gość gość

Jak dobrze ukrywac romans... wiem ze to fatalnie brzmi, ale zakochalam sie I wlasnie wczoraj “moj” z pracy mi wyznal ze za mna szaleje. On jest wolny, ja jestem mezatka. Nie mam zamiaru sie rozwodzic (przynajmniej na razie) ale nie umiem sobie odmowic romansu. Wczoraj powiedzialam mezowi ze ze znajomymi z pracy idziemy na piwo. Ale przeciez nie moge chodzic na piwo pare razy w tygodniu. Prosze o sprawdzone sposoby

Gość gość
Jeszcze tydzień odpowiedziałabym inaczej, ale dzisiaj powiem, jak zależy ci na małżeństwie to tego nie rób... Ja właśnie wpadlam, ale w sensie wydania się romansu, z tym, że ja mam męża, on ma żonę i wszyscy się przyjaźnimy.

Gość gość
Powiedz, że masz problem z dziąsłami i musisz chodzić do stomatologa na smarowanie ich 3x w tygodniu, bo już są luźne a jak zaniedbasz, to wypadną ci zęby a wtedy będziesz brzydka i przestaniesz nawet jemu się podobać.

Gość gość
Zanim wpadliśmy próbowałam skończyć ten romans i przeżywałam dramat, płakałam, nie mogłam normalnie funkcjonować... Kiedy sprawa się wydała obudziłam się i zakochanie minęło od razu. Myślę o nim z niechęcią.

Gość gość
Jesteś pewna ze nie chcesz być z mężem? Bo wiesz. .życzliwych nie brakuje,wyda się tak czy siak,a wtedy on ci się karze wynieść, poda Cię o winę w rozwodzie,będziesz musiała płacić za wszystkie procesy sądowe itd bo to będzie twoja wina.także lepiej teraz mu powiec ze to koniec,a z kochankiem się spotykaj gdy nie będziesz siedzieć u męża w domu

Gość gość
Bo wiesz. .życzliwych nie brakuje,x x aha czyli uczciwe powiedzenie prawdy osoby 3 ze zona go zdradza jest czyms zlym gratuluje

Gość gość
Nie siedze u meza w domu, bo to jest rowniez moj dom. I nie, nie jestem pewna ze nie chce byc z mezem. Ale moj B strasznie mnie kreci a ja tak dawno nie mialam dobrego seksu.. zanim zrobie cos glupiego musze go najpierw lepiej poznac. W normalnej sytuacji sie randkuje, no ale w tym wypadku to odpada.. potrzebuje kupic troche czasu aby mojego B poznac lepiej i zdecydowac czego chce..

Gość gość
Jesteś pewna że poradzisz sobie gdy pewnego dnia uznasz że go kochasz? Albo gdy on kogoś pozna? Cóż.. mam podobna sytuację i powiem Ci tak. Nie radzę sobie z uczuciem do kochanka, z coraz większą niechęcią do męża i z cholerna zazdrością o kochanka, który jest teraz sam, przed rozwodem. Jak to będzie gdy będzie miał już rozwód? Kiedyś będzie musiał kogoś poznać. On z resztą nie ukrywa że chciałby mieć kogoś, a ja nigdy z nim nie będę :(( Jest mi cholernie ciężko żyć przez ten romans. Zazdroszczę ludziom, którymi nie targają takie uczucia.

Gość gość
"Ale moj B strasznie mnie kreci a ja tak dawno nie mialam dobrego seksu.. " X A to mąż już Cię nie kręci ? A co z seksem ?

Gość gość
:D

Gość gość
Pewnie od tego zacza sie problem ze maz nie zabardzo lubi seks, 3-4 razy do roku.. a moj B jest calkiem seksem zainteresowany.. ale to nie tylko o seks chodzi. Jest szalenie inteligentny i meski. Nie szukalam tego romansu, spadlo to na nas jak grom z nieba. Niesamowita chemia, ze az powietrze robi sie geste gdy jestesmy blisko siebie. U mnie to dopiero poczatek, wczoraj calowalismy sie pierwszy raz. Troche czuje sie winna, ale bardzo szczesliwa..

Gość gość
A pewna jesteś że ten B jest dyskretny? Bo od tego trzeba zacząć. Bo jak go dobrze nie znasz to daj sobie spokój.

Gość gość
Jak sie wyda, to maz raczej sie ze mna nie rozwiedzie, ale zarzada zebym z nim zerwala, i zacznie mnie bardziej pilnowac.. B jest cudowny, ale znamy sie za malo, zeby mowic o wielkim uczuciu. Najcudowniejsze co mi wczoraj powiedzial to to zebym mu obiecala ze jesli nic z naszego romansu nie wyjdzie, to ze pozwole mu zawsze byc obok mnie jako przyjaciel. Jakie to romantyczne!!!

Gość gość
Masz dzieci?

Gość gość
Znam go juz prawie rok. B bedzie dyskretny. Wie ze jestem mezatka i wie ze nie jestem zdecydowana zeby odejsc od meza. Musze kupic troche czasu zeby to wszystko ogarmac

Gość gość
18:47 - bardzo romantyczna prowokacja:D 6/10, prawie uwierzyłem:)

Gość gość
Nie, dzieci nie mamy, wiec az tak strasznie winna sie nie czuje. Maz nie przepada za seksem, a ja czuje sie strasznie seksi w poblizu B... dlaczego mam rezygnowac w zyciu z seksu? Mam dosc zaspokajania sie samej

Gość gość
Do 18:51- najfajniejsze jest to, ze to prawda:-)! A moj B sprawia ze motylki w moim brzuszku trzepotrza!!! Zblizalismy sie do siebie od miesiecy (pracujemy razem)

Gość gość
w jakim wieku jestescie

Gość gość
Zapisz się na siłownię albo na jakiekolwiek zajęcia i już masz rozwiązanie. Nawet możesz na nie chodzić raz w miesiącu. Ale po tym co piszesz to bym uważała na tego B. Pięknie Tobą manipuluje. No chce sexu to powie Ci wszystko co chcesz usłyszeć.

Gość gość
18:55 - napisz jeszcze ze trzy razy, że to prawda i wtedy na pewno Ci uwierzę:) Nadal 6/10

Gość gość
"ze maz nie zabardzo lubi seks, 3-4 razy do roku" X A co przez resztę dni - tylko trzymacie się za ręce i przytulacie. No dzieci to raczej by z tego nie było i tak. To co sobie takiego faceta za meza wziełaś ?

Gość gość
To zdradzaj tak, aby nie dowiedział się.

Gość gość
Na poczatku bylo inaczej. Potem sie zmienilo. A z moim B tez sie czasem zastanawiam , czy on nie jest za idealny zeby to bylo prawdziwe... ale jak sie nie wdam w romans to sie nigdy nie dowiem... bo co jesli to prawda I to B jest moim przeznaczeniem...(i co jesli nie...) . Jak bardzo bede zalowala gdy nie sprobuje, i jak bardzo bede zalowala gdy to jednak zrobie..

Gość gość
Z ta silownia to dobry sposob... chyba zapisze sie na joge...

Gość gość
Nie rozumiem osób Twojego pokroju- albo jest się w związku z kimś kogo się kocha, z kimś z kim się dobrze bawi, wspiera i jest z tą osobą dobrze, albo się rozstaje i szuka kogoś innego.

Gość gość
Przeżyłam już z 3 mega chemię z facetami będąc żoną. Nie skorzystałam i nie żałuję.

Gość gość
Lepiej się zastanów bo po zdradzie już nie ma życia. Zostają tylko zgliszcza które wczesniej czy później i tak kończą się rozwodem.

Gość gość
Jak dlugo ta mega chemia cie trzymala? U nas to trwa od prawie roku. A do tych co nierozumieja, to zycze im zeby cos takiego na nich spadlo:-) rok temu sama bym tu wszystkich oceniala I twierdzila ze tak nie mozna...