Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajo000WTF

Nie ufam ludziom ...czy jestem chory psychicznie???

Polecane posty

Gość sajo000WTF

Wk...wiają mnie te krzywe spojrzenia, brak odpowiedzi kasjerek na ,,dzień dobry'' w sklepach i marketach (i u mnie w bloku ), NACHALNE gapienie się na przystankach... Zastanawiam się wtedy, co jest nie tak - mój ubiór ( mam zieloną kurtkę) , wszyscy ubrani jak na pogrzeb - czyli na szaro albo na czarno, czy to, że jako ,,prawdziwy mężczyzna'' powinienem się wozić kosmicznym w utrzymaniu autem (chociaż na co dzień je nie potrzebuję). Co jest z wami ludzie - czy jakiś za..bisty telewizor 42 cale LED jest naprawdę priorytetem w waszym życiu? Dokąd zmierzacie??? Czy naprawdę kolorowe papierki są waszą najwyższą wartością w życiu?? 20 LAT TEMU TEGO NIE BYŁO!!!Pamiętam te czasy! Sorry że piszę jak potłuczony, ale coś mnie wzięło... Moje pierwsze piwa od Sylwestra i i mnie poniosło... Mój nic sajo000 jak niebieski i za cholerę nie mogę się zalogować :) Pozdrawiam również negatywów.

Gość sajo000WTF
No dobra, podbijam ten temat jeszcze raz... Zależy mi na tym, czy faktycznie jestem jakimś ewenementem:) Przy okazji polecam serię ,,Zeitgeist'' oraz ,,Starożytni kosmici'' - niby bajki, ale bądź co bądź mądrzejsi wyciągną wnioski.