Gość gość Napisano Marzec 29, 2018 Czołem, Mam mały dylemat. Mam 32 lata mam kobietę. Ogólnie mam częściej chcicę niż Ona. Przynajmniej ja nie potrafię tego ukrywać. Wyżywam i rozładowuje się tylko na satynowych rzeczach. Bluzki piżamy koszulki nocne sukienki suknie wszystko co z satyny wykonane. Lubie się nimi masturbować gnieść rwać rozrywać ogólnie niszczyć satynę. Lubie na niej kończyć. I lubię o tym gadać i oglądać jak inni to robią. Ktoś by chciał popisać i powymieniać się doświadczeniem ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 dawaj letstryanotherway@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznany001 4 Napisano Marzec 16, 2021 i ja jestem ciekawy nieznany1985@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zreb56 0 Napisano Marzec 17, 2021 Tez uwielbiam satyne jej polysk uczucie sliskosci przy dotyku.Mam posciel z satyny i jakaz to rozkosz spanie nago w takiej poscieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 17, 2021 Ale satyna bawełniana czy poliestrowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 17, 2021 1 godzinę temu, Michał55 napisał: nie znam się aż tak, ale sądzę że bawełniana, bo mięciutka i lejąca. Była w kolorze złotym tak że ślicznie się prezentowała z mocno zaznaczonymi w świetle świecy stwardnieniami sutek. To raczej poliester. Bawełniana się nie błyszczy i trudno byłoby uzyskać złocistą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zreb56 0 Napisano Marzec 18, 2021 To skarb mieć taką krawcowa która sprosta nietypowym życzeniem i sprawi że to jest bardzo sexowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach