Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać zajętego faceta ?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam fajnego faceta. Typ z którym można się zabawić, można kochać. Ale ma narzeczoną. Co mogę zrobić?

Gość gość
Życzyć jej szczęścia.

Gość gość
Mam ochotę zabawić się z nim. Nie muszę rozwalać im związku.

Gość gość
Chyba że. Zawsze możesz spróbować. Chociaż narzeczeni jeszcze mają klapki. Poczekaj z 10 lat aż spadną :D wtedy sam będzie szukał kochanki.

Gość gość
Ona potrafi położyć rękę na jego kroczu, te ich spojrzenia.

Gość gość
Czyli dobrze między nimi

Gość gość
Poznaliśmy się dosyć niefortunnie. Bo mój ojciec umówił sie z nim na obiad i negocjacje kontaktu. Ja pracując z ojcem pojechałam i kurde no zobaczyłam wyluzowanego, uśmiechniętego, w super wypasiony aucie, bez garnituru ale jednak ze smakiem. A na wspólnej imprezie poznałam jego narzeczony ładna, inteligentna, nie za chuda, ale nie gruba, taka naturalna. Przy tym ubrana elegancko i w punkt. Mam straszną ochotę na niego.

Gość gość
Z szacunku dla ich szczęścia i związku daj im spokój

Gość gość
00.12 - powtarzam nie chce, żeby zakończyli swój związek. Chce zabawić się z nim nikt nie musi wiedzieć.

Gość gość
Tylko jak się zabawisz z nim to będziesz chciała więcej i więcej aż później będziesz chciała go na własność , zgubisz się sama w tych gierkach on będzie zdradzał i zniszczy sobie życie a on już nie będzie dobrym materiałem co to za facet że leci za inną kobietą jak jest w związku , mam nadzieję że jest ten gość wierny i kopnie cie w d**e

Gość gość
Jesli chodzi ci tylko o Bara Bara to możesz to zrobić z obojętnie z kim . Hooj to hooj . Niby według was kobiet nie ma znaczenia .

Gość gość
daj mu spokój

Gość gość
Dlaczego mam dać mu spokój ? Chce spróbować. Tylko jak ? To facet który może mieć każdą.

Gość gość
Bo jest zajety.

Gość gość
Dziewczyna nie ściana można przestawić. On ma swoje lata pewnie też chce zabawić się. Ma ją codziennie, bo mieszkają razem, od lipca będą razem pracować. Ile można?

Gość gość
To co tu robisz zamiast działać? Sam ci do łóżka nie wejdzie.

Gość gość
Nie wiem jak. Delikatne intrygi nie działały

Gość gość
Pokaż cycki. Zrozumie chyba.

Gość gość
Pytam serio.

Gość gość
Pytając "jak poderwać zajętego faceta" już na starcie przegrywasz. Do tanga trzeba dwojga - nikt nie mówił ci o tym?

Gość gość
Idz do niego i powiedz "lecę na Ciebie, przelecisz mnie?" Skoro chcesz sie tylko zabawić to szkoda tracić czas na podchody. Zgodzi sie to masz załatwione, choc marny to narzeczony. Nie zgodzi się to nie i szukaj innego c**a. Tyle w temacie.

Gość gość
Prowo trollicy od sekretarki.

Gość gość
Do tanga trzeba dwojga ? Wystarczy że jedno chce.

Gość gość
typ który może mieć każdą , jest cholernie wybredny . Wiem coś o tym ba sama mam takiego faceta :-p Wiesz czemu, bo ja nie jestem każda , i nie zachowuje się jak wszystkie . Teraz perełka wychowałam się w domu dziecka , a jako mała dziewczynka byłam molestowana , i jak go poznałam, to właśnie przez to sie chyba we mnie zakochał tylko ja jedna nie chciałam się z nim umawiać . Długo o mnie zabiegał , wie o mnie wszystko wziął mnie z niczym miałam kilka ubrań , ukończoną szkołę i dopiero co zaczęłam pracować u jego ojca w firmie I naprawdę jestem ciekawa czy uda ci się. Jak facet nie ma klasy to wiadomo przeleci cię , jak ma to będzie miał cię w d***e Ale jak chcesz rady to mam jedną spróbuj mu pokazać , że jesteś inna niż cała reszta może to zadziała , ja jestem inna nie muszę aktorzyc a u ciebie nie wiem jak będzie Kilka już było modelek , które chciały go oczarować a tyle lat już razem jesteśmy a On dalej tylko ze mną :-)

Gość gość
Ona nie jest z domu dziecka jest normalna. Nie wiem czym oczarowała go. Ale niby jest normalna ale jednak nie, bo nie każda kobieta ma odwagę położyć rękę na kroczu faceta, nie każda ma tak zboczone myśli jak ona. Zresztą było dużo sytuacji które rozumieli tylko oni. O czym to świadczy? Jestem za głupia żeby zrozumieć? Za mało go znam?

Gość gość
no na pewno nie o tym , że mają klasę , bo takie zachowania są obcasowe , obleśne i prostackie szczególnie w towarzystwie . Jak ją kocha to ona nie musi o niego zabiegać , bo on i tak nie zwróci na inną uwagi , ale jak jej nie kocha a lubi wyuzdany sex to masz drogę otwartą .

Gość gość
Znaczy wiesz ona robiła to dyskretnie. Ja akurat ich obserowałam bardzo dokładnie i zauważyłam gdzie ta jej ręka leży pod tym stołem, inni raczej nie.

Gość gość
Dla mnie takie zachowanie jest skandaliczne.

Gość gość
Znam taka sama sytuacje. Para była ze sobą chyba z 10 lat, ślub za 5 miesięcy, a on właśnie poznał nowa na spotkaniu, miało być na jeden raz, ale spodobało mu się, tyle lat z jedną...wiec kontynuował zdradza nie aż kochanka zaszła w ciaze. Ślub odwołany, ożenił się z tą drugą. Dziecko ma 8miesiacy i będą się rozwodzić. Nie pasują do siebie, to był seks tylko. Tamta narzeczona nie może do tej pory się pozbierać i leczy się. Zniszczone życie 4 ludzi przez seks.

Gość gość
Mogę napisać wam dialog z fb z nim ? Ocenicie czy mam szansę?