Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarina_89

Pojechałybyście?

Polecane posty

Gość katarina_89

W styczniu na takiej imprezie poznałam faceta. Potem wychodziłam czasami z nim i wspólnymi znajomymi jednak krótko mówiąc chodziło mu tylko o seks. Propozycje jakie mi składał ( sex na tylnym siedzeniu to łagodniejsze określenie) spowodowały że po prostu mi się odechciało mi się. Dodam, że z 2 osoby się tego domyślały ( i podobno między sobą gadali, że chyba będę jego koleżanką do łóżka itp). Teraz dowiedziałam się, że znalazł dziewczynę ( w sumie też kilka osób ją zna), która mu się spodobała, którą zaprasza na randki i ogólnie mówiąc traktuje zupełnie inaczej ( ze mną od początku nie chciał za bardzo rozmawiać). Wczoraj jedna moja znajoma spytała czy nie pojechałabym z nimi na 3 dniowy weekend majowy. Nie muszę dodawać, że oni też tam będą. Ogólnie jadą w naprawdę fajne miejsce i z jednej strony chciałabym, ale z drugiej obawiam się, że będę się niezręcznie czuć i będę jakieś głupie spojrzenia. Wiem, że to nie ja powinnam się wstydzić, ale jednak jakieś obawy/wahania są.

Gość gość
Jedz, 3 dni zleca szybko i przy paru osobach mozecie nie miec specjalnie kontaktu.

Gość gość
Tak a gościa miałabym w d...

Gość ona_341
To nie Ty powinnaś się wstydzić tylko on. Jedź.

Gość gość
W przeciwieństwie do pozostałych ja Ci zaproponuje, żebyś zrobiła jak uważasz.

Gość gość
W takiej sytuacji na pewno nie.

Gość gość
Absolutnie nie.