Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój partner pobił się z moim tatą co ze świętami

Polecane posty

Gość gość

Mój tata wie że mój facet lubi sobie wypić i wtedy nie należy się z nim kłócić. Do tego mój tata do zwymiotowania ubóstwia mojego 4 letniego syna, który z kolei nie zawsze jest grzeczny a mój partner wychowuje go mocną ręką. No i oczywiście dał mu klapca, mały poleciał do pokoju do dziadka z płaczem a tu wpada mój tata i uderył mojego partnera który pił piwo i się poszarpali. Wyklinali na siebie, pozsłam z małym do mamy do kuchni i teraz nie wiem co ze świętami. Mój partner śpi, tata jest w pracy, mama poszła z małym na zakupy. Nmówić tate aby przeprosił? Był tylko klaps nic więcej przycsiegam,.

Gość gość
No koniecznie idźcie wszyscy czworo przeprosić partnera. Dziecko za bycie niegrzecznym i skarżenie dziadkowi, tata za nieszanowanie zasad domowych czytaj zakaz kłótni z wypitym partnerem córki, ty za brak odpowiedniej reakcji przed cała akcja i źle wychowane dziecko, a mama że ojca nie powstrzymała. No i oprócz przeprosin kupcie partnerowi piwo albo coś mocniejszego i niech sie to więcej nie powtórzy.

Gość gość
Twój tatuś powinien i Ciebie i Twojego partnera z własnego domu wypierdolić, a nad wnukiem przejąć opiekę sądownie.

Gość gość
A ja się łudzę że ludzie jednak mają mózg :(

Gość gość
Kocham partnera, i rodzciow tez ale nie wiem co zrobic.

Zastanów się nad swoim partnerem,może za dużo pije.Zastanow się też nad tym czy nie można dziecka inaczej ukarać niż klapsem.Klapsy nie załatwiają sprawy a sprawia że dziecko będzie bardziej agresywne,jeśli nie w domu to poza domem i przestanie ufać wam rodzicom.

Gość gość
No przecież ci napisałam wyżej. Nie czytalas?

Gość gość
W sumie prowo trochę marne....ale Co Ty masz zrobić to twoja sprawa. Ale co powinien zrobić twój ojciec z matką to otworzyć wam szeroko drzwi i zasnąć ostrego kopa w d**y.

Gość gość
ale z was patologia WOW

Gość gość
Tatuś też niezła patologia, rzucać się z łapami, tak jakby nie można inaczej załatwić sprawy. Dorosły człowiek a taki narwany.

Gość gość
Bo wnuczuś to rodzina, a jego ojciec to obcy człowiek. Typowa polska rodzinka i teściowie...

Gość gość
Na miejscu teściowej dzwoniłabym na policję.

Gość gość
Myślę, że powinniście te święta spędzić sami (partner, ty i dziecko). Jeżeli rodzicenie szanują waszych metod wychowawczych no to nic na siłę. U mnie też była sytuacja gdzie rodzina (moja jak i ze strony partnera) nie szanowala naszych metod wychowawczych i żywieniowych, ograniczylam kontakt do zera, po roku zrozumieli , że albo się nie będą wtrącać albo niech nie dzwonią/odwiedzają bądź zapraszają nas. Do stosowali się, dzięki temu dziecko zna granice i łatwiej jest wychowywać. Może u was rozejdzie się pp kościach :)

Gość gość
A mnie zaniepokoiło pierwsze zdanie, o tym ,że partner lubi wypić i , że nie wolno go wtedy denerwować. Piękny, rozbudowany eufemizm. Właściwie należało by to rozumieć w ten sposób, że facet po prostu pije, pod wpływem jest agresywny i może za byle co dowalić. Autorka to kolejny materiał na kobietę, która będzie tłumaczyć partnera kiedy to ona dostanie po buzi od niego, że to w gruncie rzeczy dobry chłop, a ona sama sobie winna, bo niepotrzebnie się odzywała, mimo wiedzy , że nie należy tego robić . A tzw. wychowywanie "mocną ręką" to nic innego, jak lanie po dupsku dzieciaka. Bardzo dobra metoda wychowawcza, zwłaszcza z piwem w ręce. Tata prawdopodobnie wyszedł poza granice wytrzymałośc***atrząc na to wszystko. Autorko, obudź się, masz agresywnego, zbyt dużo pijącego partnera.

Gość gość
A ja uważam że tata postąpił super. Zrobił względem Twojego partnera dokładnie to samo co on zrobił twojemu dziecku!!!!! Czemu to się nie spodobalo twojemu facetowi skoro w ten sam sposób załatwia problemy z dzieckiem ???? Okropni sa ludzie którzy wykorzystują swoją siłę przeciwko dziecku!