Namysłów istniejące miasto 0 Napisano Marzec 30, 2018 , www.czarnowasy.opole.opoka.org.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 jakby istniały to tak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów istniejące miasto 0 Napisano Marzec 30, 2018 13:01 nie istnieją a ten link to co, www.czarnowasy.opole.opoka.org.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 Namysłów istniejące miasto dziś 13:01 nie istnieją a ten link to co, www.czarnowasynieistnieja.opole.opoka.org.pl o teraz dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów istniejące miasto 0 Napisano Marzec 30, 2018 13:03 czemu ciągle mi wmawiacie schizofrenie przecież byłem w szpitalu psychiatrycznym na wodociągowej w Opolu ale na obserwacji i nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych więc nie uroiłem sobie Namysłowa ani Czarnowąsów bo nie mam schizofrenii co wmawiacie mi że Namysłów i Czarnowąsy nie istnieją co niedługo mi wmówicie że Wrocław Warszawa i Nowy Jork nie istnieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów istniejące miasto 0 Napisano Marzec 30, 2018 , www.czarnowasy.opole.opoka.org.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 Namysłów istniejące miasto dziś , www.czarnowasynieistnieje.opole.opoka.org.pl xxx kolega nie umie wklejac linkow wiec bede wam dawal poprawnie zapodane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów istniejące miasto 0 Napisano Marzec 30, 2018 13:09 to dlaczego jak klikam w twój link to pisze" ta witryna jest nieosiągalna a mój link www.czarnowasy.opole.opoka.org.pl działa Sam zobacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 gość dziś Namysłów istniejące miasto dziś ,www.czarnowasynieistnieje.opole.opoka.org.pl xxx kolega nie umie wklejac linkow wiec bede wam dawal poprawnie zapodane usmiech.gif xxxxxx dziękuję ślicznie za link tylko ten działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach