Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość

Polecane posty

Gość gość

Zawsze dostaję najgorszą robotę, muszę wyręczać w rodzinie wszystkich bo im się nie chcę, nie chcę im się tyłka ruszyć albo pozmywać , a jak nie zrobię to moja wina bo jestem jedynym facetem, oczywiście zeżreją śniadanko ja po nich myje garki, obiad mycie garków. tu sobie coś robią, pełen zlew garów, zmywam, i oczywiście muszę, raz oni myli i bród pozostał, zacieki takie ze chyba samego płynu do mycia naczyń używali, a że ja myje dokładnie to się mną wysługują, a włosy? mam dwie siostry lecą im włosy zamiatam , sprzątam. ... codziennie.. mam dość... i tak przyjadą uczeszą się zlew pełen włosów, umyją włosy pęk włosów w wannie, co ja gadam.. kłęby włosów. ja palę w piecu, zajmuje się psem, chodze do sklepu, zajmuje sie równieź ogrodem: kwiatki, koszenie trawnika, sadzenie drzewek.... wszystko ja... dobrze ze jeszcze remontów nie robię.. ja nie wiem jestem wysługiwany mam dośc... pracuje na dwie zmiany jeszcze nawet jak przyjdę siąść sobie nie mogę i odpocząć, kiedyś z jednej pzychodzę a tu co ? syf, brud, śmierdzi jakbym do obory jakiejś wszedł ... :/

Gość gość
Nastał dzień pokrzywdzonych przez swoje rodziny i innych ludzi. Weź się w garść, kobieto, i porozmawiaj o podziale obowiązków, a najlepiej, jak każdy po sobie posprząta. Miłego dnia! :D 🖐️

Gość gość
Witaj w klubie tak samo i ja przynieś podaj pozamiatane w te i wewte.

Gość gość
gość dziś Nastał dzień pokrzywdzonych przez swoje rodziny i innych ludzi. Weź się w garść, kobieto, i porozmawiaj o podziale obowiązków, a najlepiej, jak każdy po sobie posprząta. Miłego dnia! smiech.giflapka.gif x jeżeli posiadasz zdolnosc czytania to zapewne zdążyłeś zauważyć takie oto zdanie "jestem jedynym facetem w rodzinie" , no chyba że akurat nie założyłeś okularów to już twoja sprawa

Gość gość
U mnie to ja zachrzaniam a braciszek to święty nic go kompletnie nie obchodzi. Ja jestem młodsza to wszystko robię a on prawem chroniony.

Gość gość
jakbym do obory jakiejś wszedł 15:19 wszedł czyli baba a nie chłop pisał post

Gość gość
Autorze ze swieca takiego jak ty szukac :D

Gość gość
16:03 - to, że ktoś deklaruje bycie facetem nie oznacza, że nie jest babą:P

Gość gość
U mnie jest tak braciszek rano wstaje to mamusia robi mu śniadanko ba ale jak nie ma pieczywa to madzienka zachrzania po pieczywko. Na mojej głowie jest sprzątanie, pranie, gotowanie,ogrod,wszystkie rachunki,zakupy, schorowana mama i na dodatek jeszcze jego synek ze związku. I na dodatek do tego moja praca dosłownie ręce mi nie raz opadają.

Gość gość
Masz dwa wyjścia, sprzątać albo się wyprowadzić.

Gość gość
To nie takie proste szkoda mi jest mamy.