Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubezpieczenie mieszkania. Prośba o pomoc

Polecane posty

Gość gość

W końcu po wielu latach kupiłam mieszkanie i chcę je ubezpieczyć. Nigdy nic nie ubezpieczałam. Czy to jest w ogóle drogie? Ile to powinno kosztować?

Gość Online Expert Compensa
Wysokość składki zależy przede wszystkim od wartości ubezpieczanego mieszkania i znajdujących się w nim przedmiotów, które również zostaną objęte ochroną. Właściciel nieruchomości samodzielnie decyduje, do jakiej sumy chce chronić swoje mienie. Polisa jest więc zawsze wyceniana w odniesieniu do indywidualnych potrzeb. W praktyce oznacza to, że może kosztować zarówno kilkadziesiąt, jak i kilkaset złotych rocznie. Najprostszym sposobem na sprawdzenie ceny ubezpieczenia swojego mieszkania jest kontakt z ubezpieczycielem. Gdyby chciała Pani porozmawiać na ten temat, podaję numer na infolinię naszej firmy: +48 22 501 61 00. Podaję także nasz adres e-mail: pomoc@compensa.pl.

Gość Anitaanna21
Skorzystaj z poradnika dostępnego na stronie http://www.trendycars.pl/ Nasze ubezpieczenie mieszkania z pewnością nie różni się zasadniczo od tego, jakie posiada nasza koleżanka. Przekonanie o tym, że ubezpieczenia mieszkania nie różnią się między sobą, jest często popełnianym błędem, który niejednokrotnie prowadzi do poważnych nieporozumień. Różnice nie tylko istnieją, ale również potrafią być znaczące, nie są przy tym uzależnione wyłącznie od wysokości płaconej przez nas składki. Na szczęście, rozwiązanie problemu nie jest wcale przesadnie trudne. Zawsze uratuje nas staranne zapoznanie się z umową, którą mamy podpisać.

Gość gość
Najlepiej wybrać się na rozmowę do danej firmy - pośrednika. Ja ubezpieczałam dom u nich www.bialapodlaskaubezpieczenia.pl i tak jak pisałam wybrałam się do nich i o wszystko zapytałam. Jeżeli jesteś z tej strony to warto moim zdaniem.