Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komunia, goście PROSZĘ O POMOC!!!

Polecane posty

Gość gość

Zbliża się komunia mojej córki i chcielibyśmy z mężem urządzić jej piękne przyjęcie, którego nie zapomni. Problem w tym, że nie mamy kogo zaprosić. Dosłownie. Oboje z mężem jesteśmy jedynakami i pochodzimy z małych rodzin, mamy praktycznie tylko rodziców, z którymi jesteśmy skłóceni. Ja nie mam żadnych przyjaciół, mąż tak samo, raczej mamy tylko siebie. Mąż jest informatykiem, więc w pracy ma mały kontakt z ludźmi, ja pracuję w banku, mam jakieś koleżanki, ale rozmawiam z nimi tylko w pracy, o zaproszeniu ich na komunię nie ma mowy, to nie ten poziom znajomości. Co robić w takiej sytuacji? Kogo możemy zaprosić? Mamy już opłaconą restaurację, więc sprawa jest pilna.

Gość gość
Jak można zamawiać restaurację kiedy nie ma się rodziny. Znajomych nie wypada zpraszać bo robisz im kłopot,stawiasz w sytuacji gdzie każdy może mieć problem z kasą na prezent.Dzisiaj niektórzy mają problem by kupić coś komuś w rodzinie a co dopiero obcym. Potraktuj ten dzień jako święto dla dziecka a nie imprezę dochodową.Możęcie iśc razem na dobry obiad ze słodkim deserem a pózniek kino etc.

Gość gość
Zamówiliśmy restaurację, bo ciągle mamy nadzieję że coś wykombinujemy ale jak nie to zrobimy tak jak mówisz

Gość gość
a my jestesmy w odwrotnej suyacji. mamy kogo zaprosic ale nie mamy loklau ani nie mamy kasy na poczestunek.

Gość gość
Lepiej być samemu niż znosić upokorzenia,będą pozniej mówić że nie wypadało im odmówić ale nie byli zadowoleni z waiadomych im powodów

Gość gość
gość dziś Jak to nie macie kasy na poczęstunek? Nawet na jakiś symboliczny? Gdzie Wy pracujecie?

Gość gość
gość dziś Nie ma sprawiedliwośći,jedni chcieliby zaprosić ale nie mają kasy a drugim zasponsoruje się imprezę i jak załatwią temat mają cie w d...ie.

Gość gość
ostatnie wypadtki nas zjadaja. jedynie ratuje nas zwrot podatku ale niewiem czy do 10 maja kasa wplynie.

Gość gość
A to teraz jeszcze zwraca za coś urzad skarbowy ,myślałam że już nie

Gość gość
ulga na dziecko.dlej to jest. a pytanie z innej beczku chodzicie na te wszystkie msze- prowadza wasze dzieci ksiazeczki komunijne z podpisami.? ja przegapilam wczorajsza msze a rozdawali ksiazeczki kmomunijne.

Gość gość
No niby wszystko obowiązkiwe,nie przejmujh się,idz i kłam tak jak i oni kłamią,dziecko miało gorączkę itp...zimno w kościele,dzieci marzną a oni robią sobie .....