Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psychomantis

Czy jest mi ktoś w stanie pomoc mam problem

Polecane posty

Gość Psychomantis

Witam, dnia 2018-03.18 byłem na randce/spotkaniu można tak powiedzieć z Elena 23 z Ukrainką w Herbaciarni ? i oczywiście ja byłem zadowolony z spotkania bardzo spodobała mi sie i wiadomo ze chciałem zeby coś z tego wyszło ale raczej nic z tego chyba nie wyjdzie chyba ze macie jakis jeszcze pomysł ? Pojechałem po nią i poszliśmy do herbaciarni trwało to może godzinę no może trochę więcej i teraz czekałem na jej wiadomość cisza wiedz sam napisałem po 2 dniach coś takiego [ Cześć Lenka ? chciałem się zapytać czy nasze ostatnie spotkanie było względem ciebie udane? Mi osobiscie bardzo sie podobało. Jezeli tak, to mam nadzieje ze jeszcze razem gdzies wyjdziemy. Np na domowke? Co ty na to? ] i jeszcze po 3 dniach napiałem [ Dobra widzę dajesz mi kosza ale pamiętaj że każda porażka jest nawozem sukcesu. Powodzenia Dalej ] i też nie odpisała [KUZWA] mać i co mogę zrobić jeszcze ? tylko nie mówicie mi żebym odpuścił bo wiem o tym ze lipa straszna bo powinna się odezwać sama jakby jej zależało ale Bardzo mi na tym zależy dlatego drożę ten temat ? Możecie przedstawić gotową wiadomość jak byście napisali ? czekam z niecierpliwością Dobrze jak by w treści wiadomości było zawarte coś takiego typu [ ze jak nie odpisze to juz wiecej nie bede pisał dam jej spokoj itp zeby niebyło ze jestem jakiś napalony psychopata na nia ale po prostu jestem taki mam charakter nie lubie sie podawać i musiałam raz jeszcze napisać ] Ze osunę jej numer telefonu i z facebooka itp jak nie odp mi

Gość gość
CHyba nie jest zainteresowana skoro nie pisze. Daj jej spokój, jeżeli zechce to ma kontakt.

Gość gość
Ale ty jesteś napalony psychopata, dlaczego chcesz ją oszukać?

Gość gość
Czemu uważasz ze chce ją oszukać -__-

Gość gość
Bo chcesz jej napisać, że nie jesteś psychopatą.

Gość gość
Chłopie znasz 1/2 polskiego. Laska pewnie mówi lepiej od ciebie. Daj jej spokój i ciesz się nawozem pod sukces :P

Gość gość
Bartek ma Ukrainkę z Łodzi

Gość gość
haaha, tak to jest z randkami z neta jak nie poznasz kogos normalnie, zwyczajnie na zywo, twarza w twarz tak nic z tego..

Gość gość
Tak, potwierdzam. Mnie z neta sposrod okolo 15 powiedzmy, z ktorymi probowalem sie umawiac, nie olaly moze 2 lecz ja musialem. Moznaby myslec o sobie zle, a wcale tak nie jest,bo w realu kobiety przekonuja sie do mnie i sa mile. Tylko jakos wolnej nie spotkalem w podobnym wieku.

Gość gość
Dobra nie zbaczajmy z Tematu !!!! Macie jakiś pomysł co można napisać , jeśli tak to możecie zademonstrować ponieważ u mnie brak weny twórczej !!!! czy mam odpuścić , ale chyba dziewczyny lubią jak się o nie walczy ale znów już pisałem wcześniej tak !!!!

Gość gość
no coz, ja zyje sama praca praktycznie, w tygodniu wracam zmordowana tak ze nic mi sie nie chce, nigdzie nie wychodze bo wole w domu odpoczac, choc w domu tez zawsze jest cos do zrobienia, nikogo wiec nie poznaje bo i jak a lata mijaja..

Gość gość
jak bedziesz natretny to ci jeszcze po chamsku cos odpisze, tego chcesz ? jesli jej sie nie spodobales to nic nie wskorasz..

Gość gość
Odpisałam i kurde zniknęło... Więc w skrócie jeszcze raz- nie pisz absolutnie już nic! Jeśli nie odpisała na 2 wiadomości w ciągu kilku dni to już nie odpisze choćby nie wiem co... Widocznie dla niej spotkanie nie było tak udane jak dla Ciebie, cóż, zdarza się. Odpuść, bo tylko się ośmieszysz itd - tak jak piszą ludziska wyżej. Póki co jeśli spotkacie się jeszcze przypadkiem to nie będzie aż tak niezręcznie niż gdybyś napisał kolejną wiadomość. Nie pisz już nic, może się sama jeszcze odezwie, ale Ty już zamilcz, bo i tak już za dużo napisałeś o tą drugą wiadomość. Niestety milczenie bywa czasem bardzo wymowną odpowiedzią. Trudno, żyje się dalej. Spotkaj się z inną, a o tej zapomnij.