Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kubanow1432

Dobry wróżbita,wrożka urok miłosny,pomoc energetyczna

Polecane posty

Witam,rzadko wchodzę na fora tego typu,lecz chciałbym się odwdzięczyć w pewien sposób dla człowieka który mi pomógł,postawił mi karty za 20 zł powiedział jasno jaka jest sytuacja mimo to że nie była dobra i odradził rytuał nad którym się zastanawiałem,powiedział mi że lepiej jest wziąść sprawy we własne ręce,sprawdził mi na kartach czy na czymś dokładnie nie wiem,co powinienem robić żeby był dany efekt i teraz wszystko zaczyna się układać,myślę że jest godny polecenia zważając na to że nie oszukał mnie,miałem z nim świetny kontakt i mówi jak jest a nie to co chciałem usyszeć jeżeli ktoś jest zaintersowany piszcie mi na maila podam do niego namiary,ponadto znam dobrego rytualistę ,innego który wykonywał dla mojej siostry jakieś oczyszczenie czy uwolnienie od byłego,podobno zajmuje się też rytuałami miłosnymi mój mail: kubanowicki96@onet.pl

Gość gość

Polecam serwis abrahadabra.pl, bardzo rozbudowane miejsce w sieci poświęcone ezoteryce. Już od jakiegoś czasu słucham ich audycji radiowych i bardzo fajnie jest to prowadzone, ciekawe tematy, sympatyczni życzliwi dla ludzi prowadzący.