Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słyszeliście co stoi za zjawiskiem chemtrails?

Polecane posty

Gość gość

Oni chcą nas powybijać, trują nas jedzeniem i szczepionkami, nie potrzeba żadnej wojny.. Ale do rzeczy: Smugi chemiczne, chemtrails (pol. „chemiczne ślady” teoria spiskowa zakładająca, że smuga kondensacyjna powstająca za lecącym samolotem jest – w niektórych przypadkach – wytworem mającym utajony cel, wywoływany dystrybucją na wielkich obszarach dużych ilości substancji, które mogą być szkodliwe dla organizmów żywych. Różne środowiska naukowe i rządowe zaprzeczają tej tezie i jest ona uznawana za teorię spiskową,.., x Najlepiej zrobić z czegoś teorię spiskową, żeby ośmieszyć dany argument..:O x Zjawisko powstawania smug kondensacyjnych często jest mylnie tłumaczone dodawanymi do paliwa lotniczego substancjami chemicznymi i jest jedną z głównych przyczyn pojawienia się teorii chemtrails. Postulaty teorii: Teoria zakłada że smugi pojawiające się na niebie za samolotami są efektem rozpylania substancji, które mają wpływać na zdrowie ludzi. Istotne założenia teorii (wybór, gdyż wersje różnią się w zależności od środowiska wyznawców teorii): substancje rozpylane na polecenie Rządu Światowego – w celu redukcji populacji oraz „zablokowania myślenia”; substancje rozpylane przez nieoznakowane samoloty Rozpylane substancje to np. aluminium – ma zatruwać szyszynkę poprzez oblepianie jej i tworzenie żółtej otoczki oraz zatykanie jej kanałów; tytan; wirusy; bakterie; grzyby – Candida lub drożdżaki; poliwęglany.

Gość gość
Trzeba zaprzestać konsumpcji mięsa. Nie jeść szynki i w ogóle zaprzestać spożywania wędlin.

Gość Grzesiek Soros
Ja stoję i co mi zrobicie? Piję wódkę z Rockefellerem i Rotschildem a Wy możecie ponarzekać na kafeterii. Z tego miejsce pozdrawiam resztę Iluminatów.

Gość Rockefellller
Soros, Ty jak pijany to wydajesz nasze plany, okrutniku! Ale wybaczamy! Wracaj do stolika pić ;). Drogi szampan się nie może marnować.

Gość gość
Taka mała dygresja, ostatnio oglądałam agrobiznes.. no i jestem w szoku, bo cena skupu bydła, a kontretnie sztuki krowy (całej!) nie przekracza 6zł.. do czego to podobne? Czy my żyjemy w Indiach? Oczywiście wszystkiemu winna jest Unia i to, że ich bydło jest i (ma być!) wyżej cenione. Żenada :O