Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscc

Nieudany związek

Polecane posty

Gość goscc

Witam, otóż mam pewien problem i muszę się gdzieś "wyżalić". Oboje z chłopakiem mamy po 20lat, jesteśmy ze sobą 3,5 roku..Jest mi strasznie przykro, bo ani raz nigdy nie zaproponował mi ani dnia żebyśmy spędzili razem chociaż drugi dzień świąt..nie wymagam być na wigilii i nawet nie chce, bo to za wcześnie i nie czułabym się nawet komfortowo..ale zawsze całe święta musi śledzić z rodzinką..a ja poza rodzicami nie mam z kim posiedzieć, bo mam małą rodzinę i nie mieszkają nawet w moim mieście i mają swoje rodziny..jest mi strasznie przykro..wcześniejszy chłopak nawet w "gimnazjum" mnie zapraszał..a poza tym nie lubię jego rodziców ;/ nigdy na urodziny nie złożyli mi życzeń nie mówiąc nawet o głupiej czekoladzie..a moja mama mu kupowała różne rzeczy..nie są wcale biedni bo dorabiają za granicą, ubierają się w markowe rzeczy, mają ładny dom i planują kupić samochód za 60tys..jak przyjechała z zagranicy to nic mi nie dala a po nią przyjechalismy żeby ja odebrać z dworca..a chłopak mówił chodź da Ci prostownice do wlosow bo miała mi kupić bo ją poprosil..powiedzialam ze nie chce takiego drogiego prezentu a jak tak to oddam pieniędze..ale powiedziała że nie kupiła bo nie były żadne przecenione i trzema było mówić wczesniej..czasami dali mi tylko do domu kawałek smiesznej kielbasy..mój tato załatwił mu w miarę dobrze płatna prace 3tys..a on powiedzial, że chce pojechac na wakacje tylko muszę sobie sama zaplacic bo on musi sobie kupić tel i nie będzie miec tyle pieniędzy..na walentynki kupił mi kwiatki za 10zl i stanik..nie chodzimy nigdy do restauracji tylko robi mi bułki..nie wiem co mam robic :( przykro mi coraz bardziej..teraz kolejne święta i znowu zostałam sama..

Gość gość
Tak bywa jak gooownozjad z gooownozjadem zakładają związek.

Gość gość
Oj Misiu gupotka jesteś.

Gość gość
Ja bym zjadła bułkę domową. Kiełbasę też mogłabym dostać. O co chodzi?

Gość gość
Chodzi o to że leżę na podłodze i jest mi spoko wygodnie ale spać mi się chce. Planuję się rozebrać i opuścić podłogę.