Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie sadzilam ze wyjde za maz dla pieniedzy a jednak...

Polecane posty

Gość gość
18.22 A gdzież są ci zdradzający mężczyżni bo rozglądam się wkoło i nie widzę . I nie mieszkam na bezludnej wyspie tylko w otoczeniu ludzi. Jakąś traumę macie od dzieciństwa ?

Gość gość
Jeżeli powiecie , że wolicie żyć w luksusie to już prędzej zrozumiem, niż wymyślone bzdury.

Gość gość
Dużo osób nie widzi że jest zdradzanych. A nawet ja nie jest on sam to wokół są osoby zdradzane tylko nikt o tym nie wie. Pozory bardzo mylą.

Gość gość
Nie widza , nie wiedzą to znaczy , że kobieta i mężczyzna zdradzają i nie ma reguły .Ale to sa sporadyczne wypadki , gdzie oboje są nic nie warci .Większość żyje ustalonym stałym trybem w życiu i nie w głowie im zdrady.Nie pasuje c***artner to zmieniasz i w czym problem? Dać się złapać na zdradzie , samemu zdradzać będąc z kimś , nie ma gorszego poniżenia i wstydu. Skąd u was tak wszechobecny pogląd na takie życie nie rozumiem.

Gość gość
ty wyzej ale naiwna jestes

Gość Pragmatyczna
A ja uważam, że dobrze zrobiłaś. Również przeżyłam kilka zawodów miłosnych i powiem Ci jedno - miłość każda się kończy, chemia się wypala, a życie jest życiem. I taka smutna egzystencja od pierwszego do pierwszego, gdy nie stać Cię na ładne ubrania, kosmetyki, wakacje jest bardzo kiepska. Życie masz tylko jedno i od Ciebie zależy jak się ustawisz. Największą kartą przetargową kobiety jest jej uroda, ona zaś szybko przemija. Trzeba się spieszyć z poszukiwaniami. Wszystkim nam życzę bogatych mężów. Amen.

Gość gość
co za kur/wy, szok !!!! abym nigdy nie trafił na taką suke

Gość gość
03.51 gdyby faceci nie byli takimi klamliwymi, cwanymi gnojami, zdradzaczami, manipulantami to i kobiety byłyby inne!!! A tak to kobiety widza co się dzieje, ze prawie każdy facet to d...k, one stały się cwane jak wy, chcą się ustawić w życiu bo wiedza ze prędzej czy później będą i tak zdradzane, oklamywane, pozostawione same np z dzieckiem, wiec chca przynajmniej się zabezpieczyć finansowo. Tak jak ktoś tu powiedział, czy to przystojny czy brzydki, biedny czy bogaty i tak zdradzi lub cos odwali. Jacy faceci takie kobiety! Tyle w temacie

Gość gość
Pragmatyczna wczoraj A ja z kolei życzę kobietom zaradności, by były w stanie samodzielnie zatroszczyć się o własny komfort i przyjemności w życiu, nie musząc liczyć na łaskę faceta. Także życzę kobietom samoświadomości, umiejętności prawidłowej oceny i wyboru partnera, wiedzy nt psychologii ludzkiej, biologii, oraz odrzucenia feministycznych bzdur. Wtenczas zdołają budować związki trwałe. Największą kartą przetargową kobiety, moja droga, nie jest ''uroda'', tylko naturalna zdolność fascynowania facetów. Także powierzchowność tylko pomaga przyciągnąć, ale jeśli nie wyrobisz sobie kobiecości, stylu i charakteru, nic Tobie nie pomoże.