Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Lawin

Rozstanie

Polecane posty

Gość Anna Lawin

Witajcie, czy znacie jakieś sposoby na za leczenie dziury w sercu? Całymi nocami nie mogę już spać robi się to męczące a mija już miesciac, zostałam sama, nie biologiczny ojciec ale ojciec moich dziec opuścił nas, początkowo myślam że to moja wina bo mocno ciągle naciskalam na niego... Chciałam rozmawiać, miałam problemy i potrzebowałam oparcia... On nie chciał poświęcić mi tej chwili tłumacząc się że robię ciągle awantury i że jest już tym zmeczony... Rozstalismy się, po kilku dniach zaczęło do mnie docierać od osób trzecich (bo wszyscy najpierw wiedzieli nie ja) że jednak mój były partner ma kobietę... Zabolało mnie to okrutnie i w pierwszej chwili pomyślałam niech cierpi! Ale następnie zrozumiałam że. Że czegoś innego pragnę! Że chce bardzo by był szczęśliwy. Nie był w stanie przyjść spojrzeć dla nas w oczy i powiedzieć że to już koniec że nie będzie dzieciom już tata, że mnie już nie kocha bo inna nie miał odwagi... I nie mam do niego żalu o inną kobietę ale mam żal o to że byliśmy razem 5 lat a on nie poświęcił chwili by zachować się jak prawdziwy Mężczyzna. Skataktowalam się z Tą dziewczyną, wspaniała ciepła, mądra, takie było moje wrażenie i powiedziałam jej by byli szczęśliwi i w ogóle ona ciągle pisała mi że ona nie chce go ze woli ho jako kolegę ale to może się bała? :/ i jeszcze tego samego dnia otrzymałam od niego wiadomości ze on cierpi, że jestem Hiena :( że karma do mnie wróci, że JA I DZIECI BYLIŚMY JEGO BŁĘDEM :( Nie potrafię poradzić sobie z tym co zrobił, nie umiem ogarnąć swoich myśli, nie mam swojego miejsca tak mnie mocno boli to co napisał że byliśmy błędem, stwierdził że błąd? A Miłość dzieci do niego? Nawet nie ma pojęcia jaki ból po dobie zostawił jai żal :( dodam że jestem w UK pomoc psychologa odpada, już szukałam, :(

Gość gość
Myśl o dzieciach co im powiesz? Kobiety z dziećmi powinny naprawdę się zastanowić zanim wejdą w jakiś związek a nie Chop skup. Po co nekasz jeszcze ta dziewczynę? Skup się na dzieciach.

Gość gość
Jeśli to jego dzieci to zniszcz dziada! Ja bym mu co weekend zawiesiła dzieci i zostawiala żeby się zajmował razem ze swoją "dziewczyna"!