Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paluszek w dupci

Polecane posty

Gość gość

Podczas stosunku. Lubicie czy nie??

Gość gość
madrzy mezczyzni mogą lubic, bo stymuluje sie im prostate kobiety natomiast nie mają prostaty więc nie pchaj im nic w pupę

Gość gość
Nie, nie lubię. Dlatego ze uczucie jak oddaje stolca nie jest przyjemne a do takiego porównuje zajmowanie się pupą. Nic przyjemnego.

Gość gość
zawsze mojej wkładam jak mnie ujeżdża lub od tyłu , analu nie ma bo mam grubego i ją boli niestety .

Gość gość
Moja żona lubi palec w dupci jako dodatkową stymulację podczas gdy ją posuwam lub podczas minetki - ścianka między o***tem a pochwą jest cieniutka a więc stymuluję się cipkę z innej strony. A ja lubię jak mi robi lodzika i mi wsunie palec.

Gość gość
Jak jedziemy na pieska i finał jest niedaleko bładzę paluszkiem wokół jej dupci, jeszcze stara się uniknąć wykręca tyłek, ale obydwoje wiemy że ją to bardzo podnieca. Tylko parę centymetrów do środka i wiercenie i kręcenie dookoła z naciąganiem przód - tył i wsuwaniem - wysuwaniem. Najpierw jęczy i prosi żeby nie, żebym wyjął, ale coraz bardziej jęczy i mięknie w pupie. Strasznie się wstydzi tego że ją to podnieca, a ja świńtuszę komplementując jej dupkę i podniecenie. Żartuję że stosuję jej "dupny" dopalacz orgazmu dokładnie celując tym sposobem żebyśmy jednocześnie.

Gość gość
A wsadz go sobje sam i nietruj tu d**y!!

Gość gość
gość4imp 2016.04.02 Jasne, ze sa takie,ktore chca, a nie moga. Albo raczej nie moga tego co chca, bo branie byle czego to nie zabawa. Sugeruje tez, ze nie kazda kobieta jest taka cicha "ku=rwa". Mimo, ze moze. To ja wam tez zycze milego weekendu, bo sama dojezdzam wlasnie do "swojego celu". Chyba jestem gejem Szymonem, bo ten cel ma...ch.u.j.a. jezyk.gif Buziaczki. usta.gif Ach. Piekne sloneczko. usmiech.gif

Gość gość
Do jakiego celu? Nie rozumiem czemu gejem Szymonem?

Gość gość
Wystarczy, że starzy znajomi rozumieją