Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

42 latek a 33 latka

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny zwialybyscie się z 35-latkiem?

Gość gość
Kurczę, coś mi się wywiesiło. Bo podrywa mnie taki facet. Jednakże ja czuje się i wygladam bardzo młodo i uważam, ze ta różnica wieku jest w trochę niewłaściwa stronę. Chce mieć dzieci, a sama jestem już po 30tce. Jak wiadomo, po 35,40 roku życia u faceta drastycznie wzrasta możliwość spłodzenia dziecka z choroba psychiczna, a ja sama nie jestem już wiekowo bardzo młoda, wiec chyba naturalnym biegiem rzeczy jest szukanie raczej młodszego faceta, żeby dziecko nie miało oboje rodziców w poważnym wieku. Zreszta mężczyźni umierają szybciej, a nikt chyba nie chce być wdowa? Facet jest fajny, miły, ale strasznie staro wyglada. Jesteśmy na razie jedynie na etapie randkowania. Poza tym mam wrażenie, ze taki niebieski ptak z niego, jak z większości którzy w tym wieku są jeszcze wolni. Poznałam tez młodszego, ma 28 lat, wyglada dużo lepiej od tego 42 latka, jest mi bliższy wiekowo i mam wrażenie, ze dojrzalszy. Planuje tez rodzine. Ciekawi mnie którego wy byście wybrały.

Gość gość
miało być z 42 latkiem Czy mając 33 lata zwiazalybyscie się z 42 latkiem? Dla mnie to za duża różnica wieku, a poza tym jednak w chwili obecnej wole b6 facet był ciut mlodszy...

Gość gość
Co za bzdura, dziecka z chorobą psychiczną? Równie dobrze 28 latek może być bezplodny.

Gość gość
To nie bzdura, tylko wyniki badań. Kobiety po 35 r.z. maja zwiększone ryzyko urodzenia dziecka z z.d., a mężczyźni spłodzenia dziecka z chorobami psychicznymi, takimi jak schoizrofrenia. Niestety ale dziecko najlepiej mieć wcześniej. Naprawdę nie wiedziałaś o tym?

Gość Ciekawa99
Moj narzeczony jest i de mnie prawie o 18 lat starszy. Ja 19 on 36. Wiek to tylko liczba moim zdaniem. Wazne by ludzie sie dogadywali i byli ze soba szczęśliwi

Gość CCos

Moich rodziców dzieli właśnie magiczne 13 lat.Moja mama jest młodsza, a ja dobiegam 30 i nie jestem chora psychicznie.